Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Derde seizoen voor Narcos

Derde seizoen voor Narcos

Het tweede seizoen van Narcos staat pas enkele dagen op Netflix, maar nu al heeft de streamingdienst goed nieuws voor de fans: er komt een derde seizoen dat. Dit derde seizoen zal in 2017 verschijnen.

Netflix maakt er geen geheim van dat Pablo Escabar ooit zal sterven in de serie, omdat het gebaseerd is op het waar gebeurde verhaal met de dodelijke afloop. Of dat al in het tweede seizoen gebeurt laten wij uiteraard in het midden. Maar mocht Netflix ervoor gekozen hebben dat in het tweede seizoen te laten gebeuren, dan zullen veel fans uiteraard éxtra nieuwsgierig zijn naar het verdere verloop en de invulling van de serie áls de drugsbaron in het nieuwste seizoen overlijdt.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (12)

CC11
CC11 7 september 2016, 08:34
Ik weet niet waar je jezelf op baseert maar het moet al een oud artikel zijn geweest.

Het was al lang algemeen geweten dat Escobar zou sterven in het tweede seizoen wat ook gewoon niet anders kon gezien het tijdsverloop en het feit dat het eerste seizoen eindigde in 1991.

Er is trouwens niet enkel een derde seizoen maar tevens al een vierde aangekondigd en de makers hebben er voor gekozen om het verhaal gewoon verder te laten lopen maar zich nu op het Cali kartel te focussen.
E71
E71 7 september 2016, 17:46
Hmmm... Mischien had je moeten kiezen voor de spoiler optie? Niet iedereen is bekend met het Escobar verhaal.
RLS90
RLS90 7 september 2016, 18:04
Niet iedereen is bekend met alle nieuwsfeiten. Vandaar de reden dat ik het artikel op deze wijze geschreven heb. Ik vind het zelf namelijk uitermate vervelend als er spoilers in een nieuwsbericht worden gezet zonder waarschuwing. "Netflix maakt er geen geheim van dat Pablo Escabar ooit zal sterven" impliceert niet op gebrek aan kennis of een oud artikel maar begrip voor de MijnSerie-lezer. Kwestie van: goed nadenken voordat je iets schrijft, is mijn gedachtegoed bij dit soort berichten.
We hebben overigens een mooie "spoiler"-knop voor bij de reacties. Ik raad je aan deze de volgende keer te gebruiken als je iets heel graag wilt vertellen aan lezers.

Daarnaast heb ik het artikel gisterenavond, direct geschreven nadat Netflix het bekendmaakte via Facebook door midde van een filmpje. Op dat moment was er nog geen officieel persbericht over een vierde seizoen. Er werd enkel gerept over een derde seizoen in die promo.
CC11
CC11 7 september 2016, 18:30
Spoiler ??
Het zou hetzelfde zijn of er is morgen een serie over het oude Rome en iemand komt hier vertellen dat Judas een verrader was en Brutus een moordenaar...

Even serieus blijven jongens, al wie ouder dan tien is en al van Escobar en wat hij deed gehoord heeft zal wel weten dat hij dood is zeker ?
De man was praktisch even bekend als Coca Cola !
RLS90
RLS90 7 september 2016, 19:03
Ik denk dat een grote groep jongeren van 18 t/m een jaar of 25 (30?) werkelijk geen idee hadden van het hele verhaal van Pabo Escobar voor Narcos startte. Dus voordat jij iets concludeert omdat jij het wel weet, is verplaatsen in een ander echt niet een overbodige luxe. In een nieuwsartikel rekening houden met een (in jouw ogen) kleinere groep doet nooit iemand kwaad lijkt me.
We kunnen hierover blijven discussiëren, maar daar ga ik me na deze reactie niet meer aan wagen.
Petertjuh4
Petertjuh4 7 september 2016, 11:40
Het was inderdaad al langer bekend. Volgens mij had Netflix zelf na het eerste seizoen dat al gehint. Maar ik ben wel blij met een derde ( en een vierde) seizoen en ben benieuwd hoe ze verder gaan.
CC11
CC11 7 september 2016, 11:55
ik denk dat de meeste mensen het goed nieuws zullen vinden dat er al minstens twee seizoenen bij gaan komen maar men kon er natuurlijk alle kanten mee uit.

Om nu het Cali kartel te volgen en wie het daar allemaal voor het zeggen had was uiteraard de meest voor de hand liggende optie, maar men had de serie ook gewoon kunnen verplaatsen naar andere landen en/of tijden.

Iets dat men, wanneer het volgende hoofdstuk is afgesloten, natuurlijk nog altijd kan.
Petertjuh4
Petertjuh4 8 september 2016, 09:25
Ik denk dat het best interessant is om te zien hoe de Kali kartel als 'partner' van Pablo handelt. Ik denk dat dit ook nog een middel is om de Pablo nog in de serie te houden, want uiteindelijk waren ze toch elkaars rivalen. Hopelijk vallen ze niet te veel in herhaling.
E71
E71 7 september 2016, 17:50
Das mooi. Ik mag er graag naar kijken. Alleen vertoond netflix wel problemen met het tweede seizoen. Het laadproces aan het begin van een aflevering blijft vaak hangen op 25%. En als hij dan eenmaal wel is geladen gaat hij nog een aantal maal herladen. Behoorlijk irritant. Heeft iemand anders hier ook last van?
RLS90
RLS90 7 september 2016, 18:08
Dit is een technisch probleem van Netflix en staat los van de serie. Het probleem kan te maken hebben met je verbinding, maar vaker met de type apparaat dat je gebruikt. Er zijn diverse opties denkbaar, afhankelijk van je TV, apparaat, verbinding of zelfs de smartcard van bijv. Ziggo als deze in je tv geplaatst is.
Volledig van de stroom afhalen en erna opnieuw je TV opstarten doet vaak al wonderen.
E71
E71 7 september 2016, 19:26
Ik begin met de stroom :-)
CC11
CC11 7 september 2016, 18:38
Geen klachten wat mij betreft met Netflix.
Ik ken het probleem wel van de Amerikaanse site destijds maar dat lag bij het verlies aan snelheid bij de diverse VPN's die ik geprobeerd heb toen.
Het moment dat ik een goede gevonden had was dit ook verleden tijd.
Log in om een reactie achter te laten