Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime vernieuwt Ray Donovan en Homeland maar onzekere toekomst voor Roadies

Showtime zorgt dat de familie Donovan nog bij elkaar blijft. Ray Donovan is vernieuwd met een vijfde seizoen. De dramaserie Ray Donovan wordt al vier seizoen zeer goed ontvangen door kijkers en critici. Dit jaar zijn ze vijf maal genomineerd voor een Emmy Award en in 2013 en 2014 won de serie al een Critics Choice Award en een Golden Globe. De keuze om een vijfde seizoen te gaan maken is dan niet vreemd. Het vijfde seizoen zal in de zomer van 2017 van start gaan en krijgt twaalf afleveringen.

Showtime roept alle agenten op want op 15 januari 2017 gaat het zesde seizoen van de actie-/dramaserie Homeland van start. Het zesde seizoen vind dit keer plaats op eigen bodem, namelijk in New York. Maar Showtime kan nog niet genoeg krijgen van de serie die al verschillende Golden Globes, Emmy Awards en andere prijzen heeft gewonnen. Showtime heeft de serie ook een zevende en achtste seizoen gegeven.

Ook heeft de serie Homeland drie acteurs toegevoegd aan de castinglijst. Hill Harper (Limitless) zal de stafchef worden van de presidentskandidaat Elizabeth Keane (Elizabeth Marvel, House of Cards (2013). En Patrick Sabongui (The Flash (2014) zal een CUNY rechtenprofessor en advocaat voor de Moslim-Amerikaanse gemeenschap spelen.

Het is nog even met een vraagteken, maar het ziet er naar uit dat de dramaserie Roadies na één seizoen is gecanceld door Showtime. Roadies volgt het leven achter de schermen van de muziekindustrie en ging 26 juni 2016 in première. De officiële beslissing zal waarschijnlijk pas genomen worden als de laatste aflevering op 28 augustus is uitgezonden, maar het ziet er niet goed uit voor Roadies. Showtime president David Nevins verklaarde in een interview dat Roadies niet aan wil slaan bij de kijkers.




Wat denk jij van deze vernieuwingen en een mogelijk cancelering?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
anonymous 12 augustus 2016, 11:32
Supernieuws! Vooral voor Ray. Het vierde seizoen is geweldig goed!

Apart dat ze iemand in Homeland ook Elisabeth Keane noemen. Ik moest meteen denken aan The Blacklist :)

Voor beide series geldt: ik ben fan!
Mandy1966
Mandy1966 12 augustus 2016, 11:38
Ben heel erg fan van Ray Donovan, dus blij met een vijfde seizoen. Homeland is op en af, het ene seizoen is geweldig het andere seizoen weer minder maar ik blijf het volgen.
RLS90
RLS90 12 augustus 2016, 18:19
Zeer blij met Homeland. Gelukkig heeft de serie zich na seizoen drie goed herstelt. Ik heb er zin in!
anonymous
anonymous 12 augustus 2016, 20:30
Met Homeland ben ik erg blij!
iMikee
iMikee 13 augustus 2016, 14:40
Ik begon met heel veel hoop aan Roadies, maar had na de eerste aflevering niet echt direct zin om door te kijken. Ook nog niet gedaan dus.
Log in om een reactie achter te laten