Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Netflix vernieuwt vier series en meer Netflix nieuws

Niet alleen heeft Netflix vier eerstejaars series vernieuwd, er is nog meer Netflix nieuws. We beginnen met de vernieuwingen.

Real Rob, de komedieserie van en met Rob Schneider, is vernieuwd met een achtdelig tweede seizoen en die zal in 2017 te zien zijn bij Netflix.

Ook de komedie Lady Dynamite zal in 2017 terugkeren met een tweede seizoen.

Slechts uren nadat het nog onzeker was, is ook de serie Flaked vernieuwd met een tweede seizoen.

De laatste serie die Netflix heeft vernieuwd met een tweede seizoen is het praatprogramma Chelsea en die zal terugkeren in 2017 met 90 afleveringen.

Compleet ander nieuws is dat Narcos, de populaire serie over de drugsbaron Pablo Escobar, een game krijgt. Je kunt in de game Narcos zelf een drugskartel gaan leiden. Producent Gaumont heeft aangekondigd dat de mobiele game Narcos, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie, in september beschikbaar zal zijn. De game Narcos: Cartel Wars zal gratis zijn en in de app kunnen spelers aankopen doen. In de game speel je een opkomende crimineel, die moet kiezen of hij bruut geweld gebruikt of mensen met gunsten loyaal maakt. De game is gemaakt door FTX Games. het vroegere Funtactix. Die maakte eerder games voor The Hunger Games en Mission: Impossible.

Naast vernieuwingen en een game zal, volgens HLN.BE, de kijker aan het eind van dit jaar offline naar Netflix kunnen gaan kijken. Netflix topman Cliff Edwards zei hierover in 2014: “Dat gaat nooit gebeuren”. Maar in april klonk het iets anders toen CEO Reed Hasting zei: “Een offline modus is niet ondenkbaar.” En nu is het bijna zover. De streaminggigant zal aan het eind van het jaar offline te bekijken zijn, dus zonder internet naar een serie of film kijken. Maar daar zullen waarschijnlijk wel kosten aan vast zitten en een limiet. Een voorbeeld van zo'n limiet is de streaming dienst van Amazon. Bij Amazon, die deze dienst al heeft, moet je binnen 48 uur de film of serie gekeken hebben waarna hij van je device verwijderd wordt. Dus straks kan de kijker in de trein of onderweg naar bijvoorbeeld een vakantiebestemming een film/serie kijken zonder internet.

Het laatste nieuws is van The Get Down, de nieuwe muzikale originele Netflix serie, heeft eindelijk een trailer gekregen. Op 12 augustus zal The Get Down te streamen zijn.


Welke serie ga jij (weer) kijken in 2017 bij Netflix?

Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_CC11
29 jul 2016 11:44 - 29 jul 2016 11:45
Ik denk dat er een klein foutje is gemaakt wat betreft de offline modus bij Amazon. Volgens ik gelezen heb werkt dit enkel met een app voor een beperkt aantal toestellen waaronder bepaalde tablets en smartphones met iOS of Android als besturingssysteem.
Nadat de periode die je offline kan kijken, wat afhankelijk is van de film of serie die je gedownload hebt, is verlopen zal de app het afspelen ervan blokkeren.
Het bestand zelf wordt evenwel niet van je toestel gewist voor zover ik weet.
Al denk ik wel dat er een manier zal bestaan om het hele systeem van Amazon en ook het toekomstige van Netflix te omzeilen zodat je onbeperkt offline kan kijken.

Voor wat betreft bovenstaande vernieuwingen snap ik echt niet dat een serie als "Lady Dynamite" verlengt wordt; Je moet bijna zelf zwakzinnig zijn om er naar te blijven kijken, of jonger dan drie, dan lukt het misschien ook nog.
Wat de andere programma's betreft, ga ik over de talkshow niet oordelen aangezien ik die, zoals bijna iedereen niet kijk, getuige de 5 geregistreerde kijkers op mijnserie.nl.
De dramedy "Flaked" heb ik stopgezet omdat het ronduit zwak was volgens mij maar daar kan ik dan nog inkomen als een ander het wel wat vindt en "Real Rob", die 7 kijkers heeft op mijnserie.nl kan je ook niet direct een topper noemen.

"The Get Down" spreekt me eigenlijk helemaal niet aan, ook al heb ik de periode waarover het gaat toen als 17/18-jarige heel bewust mee gemaakt.
Komt nog bij dat ik geen groot fan ben van Baz Luhrmann, met als uitzondering wat hij destijds met "Moulin Rouge" deed, maar ik vermoed dat ik deze aan me voorbij zal laten gaan.
De trailer is niet van die aard dat hij me kan overtuigen om toch te gaan kijken.
Reageer
avatar_Ivanho
01 aug 2016 08:33 -
lijkt me wel handig Netflix kijken zonder internet, zo kan ik eender waar verder bingen :-)
Reageer

Laatste nieuws

TNT heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Snowpiercer nog voor de start van het derde seizoen al vernieuwd met een vierde seizoen.
Vandaag, 14:00
Actice Jodie Whittaker en showrunner Chris Chibnall voegden zich beide in 2017 bij Doctor Who, beide hebben ze besloten de serie te verlaten.
Vandaag, 13:00
Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging vorige maand in première.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Ook voor de maand augustus 2021 hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 10:00
Disney+ heeft de premièredatum voor Marvel's Hawkeye bekend gemaakt. De serie verschijnt eind november bij de streamingservice.
Vandaag, 09:00