Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Younger vernieuwd, derde seizoen krijgt datum, Impastor verschuift

TV Land laat er geen gras over groeien, de dramedy Younger is nog voor de start van het derde seizoen vernieuwd met een vierde seizoen van twaalf afleveringen. De vernieuwing komt tegelijkertijd met het starten van de opnames van het derde seizoen in New York van de Sutton Foster serie.

“De serie is een kracht in en van zichzelf, het dus geen wonder dat Younger vernieuwd is”, zei TV Land uitvoerend vicepresident ontwikkeling en originele programmering Keith Cox. “Critici en fans houden ervan, en ik weet dat Darren {Star, bedenker en producent} en de gehele cast van Younger een topprestatie zullen blijven leveren.”

Het derde seizoen van Younger gaat op 28 september van start om 22.00 uur direct na het tweede seizoen van Impastor, die verschuift van een zomerstart op 26 juni naar een herfststart ook op 28 september, om samen met TV land's grootste hit op dezelfde avond uitgezonden te worden.


Is het tercht dat Younger al zo snel vernieuwd is met een vierde seizoen? Ga jij kijken naar het derde seizoen deze herfst?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sarlottje
sarlottje 16 juni 2016, 12:13
Leuk dat Younger is vernieuwd, lekker kijken!!
Log in om een reactie achter te laten