Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Younger vernieuwd, derde seizoen krijgt datum, Impastor verschuift

TV Land laat er geen gras over groeien, de dramedy Younger is nog voor de start van het derde seizoen vernieuwd met een vierde seizoen van twaalf afleveringen. De vernieuwing komt tegelijkertijd met het starten van de opnames van het derde seizoen in New York van de Sutton Foster serie.

“De serie is een kracht in en van zichzelf, het dus geen wonder dat Younger vernieuwd is”, zei TV Land uitvoerend vicepresident ontwikkeling en originele programmering Keith Cox. “Critici en fans houden ervan, en ik weet dat Darren {Star, bedenker en producent} en de gehele cast van Younger een topprestatie zullen blijven leveren.”

Het derde seizoen van Younger gaat op 28 september van start om 22.00 uur direct na het tweede seizoen van Impastor, die verschuift van een zomerstart op 26 juni naar een herfststart ook op 28 september, om samen met TV land's grootste hit op dezelfde avond uitgezonden te worden.


Is het tercht dat Younger al zo snel vernieuwd is met een vierde seizoen? Ga jij kijken naar het derde seizoen deze herfst?

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sarlottje
16 jun 2016 12:13 - 16 jun 2016 12:13
Leuk dat Younger is vernieuwd, lekker kijken!!
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Apple TV+ serie, met onder andere Chris Evans en Jaeden Martell, gaat eind april in première. De trailer staat online en er is meer castingnieuws.
Gisteren, 12:00
2
De première van het derde seizoen van Killing Eve vindt twee weken eerder plaatst dan gepland. Oorspronkelijk ging het nieuwe seizoen 26 april in première.
Gisteren, 11:00
5
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
vrijdag, 16:00
3