Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Hulu vernieuwt The Path en The Mindy Project

Het eerste seizoen van The Path, die op 30 maart in première ging, werd en wordt kritisch toegejuicht door zowel critici als kijkers. Het is dan ook geen verrassing dat Hulu de dramaserie The Path heeft vernieuwd met een tweede seizoen. The Path gaat over een gezin dat betrokken is bij een omstreden sekte en worstelt met kwesties zoals relaties, religie en macht. Elke aflevering biedt een nieuwe blik op de keuzes die de hoofdpersonages moeten maken om het leven te leiden dat ze uiteindelijk willen hebben.

Het eerste seizoen heeft tien afleveringen met in de hoofdrollen onder andere Aaron Paul (Breaking Bad), Michelle Monaghan (True Detective) en Hugh Dancy (Hannibal). Op 25 mei zal de laatste aflevering van het eerste seizoen worden uitgezonden.


De tweede serie die Hulu vernieuwd heeft is The Mindy Project. De verwachting is wel dat er van het vijfde seizoen van The Mindy Project minder afleveringen zullen worden besteld. Maar Hulu heeft nog niet bekend gemaakt hoeveel afleveringen het dan wel gaan worden.

Op dit moment is seizoen vier nog in volle gang, op 10 mei zal aflevering achttien worden uitgezonden van de komedieserie met Emmy genomineerde, best-selling auteur en bedenkster van de serie Mindy Kaling. Andere castleden zijn onder andere Chris Messina, Ed Weeks, Ike Barinholtz, Beth Grant, Xosha Roquemore en Fortune Feimster.


Is het terecht dat The Path en The Mindy Project vernieuwd zijn?


The Path
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Timmetje
Timmetje 27 november 2016, 22:31
Ben benieuwd naar seizoen twee van The Path. Het einde heeft me achtergelaten met veel vragen.
Log in om een reactie achter te laten