Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

FOX vernieuwt Lucifer en Rosewood

FOX heeft twee nieuwe series een tweede seizoen gegeven. Lucifer en Rosewood zullen beide terugkeren in seizoen 2016/2017. Beide series zijn op dit moment nog bezig met hun eerste seizoen.

Rosewood gaat over de briljante Dr. Beaumont Rosewood Jr (Chestnut), de meest vooraanstaande patholoog in Miami. Rosewood merkt vaak dingen op die anderen over het hoofd zien. Hij is geobsedeerd door het leven en hij koestert elk moment. Zijn eeuwige optimisme leidt soms wel tot frustraties bij de cynische vrouwelijke rechercheur waarmee hij samenwerkt, maar ook zij kan zijn unieke perspectief op zaken niet ontkennen.

Lucifer vertelt het verhaal van de ontevreden heerser van de hel, Lucifer (Tom Ellis), die afstand doet van zijn titel en zijn koninkrijk verlaat voor de drukte van Los Angeles. Daar vindt hij al gauw de spanning die hij zocht door de politie van Los Angeles bij te staan in het straffen van criminelen. Lucifer trekt wekelijks 10,5 miljoen kijkers (incl uitgesteld kijken).

Ben je blij met deze vernieuwingen?

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (9)

CC11
CC11 8 april 2016, 13:09
Twee vernieuwingen voor twee even slechte series met even zelfingenomen hoofdrolspelers die zonder dat iemand het zou merken elkaars rol kunnen overnemen.
Nee dank je, ik heb ze beiden al lang geschrapt.
sarlottje
sarlottje 8 april 2016, 14:40
Ik vind het wel leuk dat beide series zijn vernieuwd. Beide series hebben wel een verhaal, maar ik vind dat dat ze in het volgende seizoen een beter verhaal moeten hebben!
anonymous
anonymous 9 april 2016, 10:19
Lucifer is echt zo'n serie die je opzet en die je laat gebeuren. Geen hoogvlieger, geen enorme spanning, maar gewoon leuk. De humor van Tom Ellis is geweldig. De onwetendheid van Lucifer maakt het zo leuk. Ik geniet er elke week weer van, dus van mij mag hij nog wel even doorgaan :)
Lyannah
Lyannah 9 april 2016, 14:01
Rosewood was bedroevend...was ik dan na 2 aflevering echt al snel beu. Lucifer daarin tegen...ik heb nou eenmaal een zwak voor badguys...en vooral die met ontwapende humor....maar niet echt een hoogstandje...maar goed, het duiveltje op mijn schouder wil ook wel eens wat....
DavidPrice
DavidPrice 9 april 2016, 14:55
Ja! Lucifer! Het gaat helemaal nergens over maar.... Een grote glimlach elke keer weer. Liefde met deze serie.
patrick_1987
patrick_1987 10 april 2016, 23:49
Super dat Lucifer vernieuwd is, wij kijken deze serie erg graag, humor moet je natuurlijk wel liggen, maar geniale serie :D
antimidant
antimidant 12 april 2016, 23:54
Lucifer is zeer vermakelijk...
DavidPrice
DavidPrice 20 april 2016, 08:05
Eerste seizoen zit erop. Vanaf de eerste aflevering enthousiast en daarna wordt het leuker en leuker.. ! Laatste aflevering zelfs schaterlachen, ze hebben een fantastische formule gevonden. Niet geschikt voor al te serieuze mensen die alleen " diepgang " en " het moet allemaal kloppen " in hun bio hebben staan. Seizoen 2 is coming!
Robinatje
Robinatje 28 april 2016, 23:59
Super dat lucifer terug komt super serie
Log in om een reactie achter te laten