Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

FX heeft Tyrant vernieuwd met een derde seizoen

Tyrant, de dramaserie van FX over een Amerikaanse familie die getrokken raakt in het turbulente Middel-Oosten, heeft een derde seizoen gekregen.

Eric Schrier, president van originele programmering voor FX Networks en FX Productions, zei het volgende over de vernieuwing: “Het tweede seizoen van Tyrant bracht de serie naar een heel ander niveau dankzij de vaardigheid en sturing van Howard {Gordon, schrijver}, Chris {Levinson}, Glenn {Gordon Caron} en hun creatieve team, de uitzonderlijke cast en een verhaal doordrenkt met familie, loyaliteit en intriges. We kijken uit naar het volgende hoofdstuk en een sensationeel derde seizoen van Tyrant.”

De kijkcijfers van Tyrant in het tweede seizoen bleven constant en ook de score bij IMDb bleef nagenoeg gelijk. Bij Rotten Tomatoes was de score voor de critici 67 procent (85 procent voor het eerste seizoen) maar het kijkers publiek gaf Tyrant 96 procent. Het tweede seizoen van Tyrant eindigde op 1 september 2015 en er zijn dus genoeg reden voor FX om de serie een vervolg te geven die in 2016 uitgezonden gaat worden.

Wat denk jij, is het terecht dat Tyrant een derde seizoen heeft gekregen?

Cast Tyrant
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_CC11
09 okt 2015 14:23 -
Wat er ook nog volgt, dit is voor mij alvast het beste nieuws van de dag ! :-)
Reageer
avatar_H3nDri3
09 okt 2015 16:20 -
Goed nieuws. Een van de betere series op dit moment.
Reageer
John Doe
marie (gast)
09 okt 2015 18:15 -
een geweldige serie,goede spelers en de serie blijft boeien,ben erg blij.
Reageer
avatar_Olga2000
09 okt 2015 20:03 -
Ik heb alleen eerste seizoen gezien, maar zo onder de indruk! Ongelooflijk goede serie. Volkomen terecht die derde seizoen. Nu hopen dat tweede binnenkort hier wordt uitgezonden.
Reageer
avatar_antimidant
10 okt 2015 12:54 -
Tegenvallende serie. Voor mij was een vervolg niet nodig geweest.
Reageer
avatar_eefje73
10 okt 2015 22:13 -
Helemaal blij, echt een top serie! Kijk nu al uit naar het 3e seizoen!
Reageer

Laatste nieuws

Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Vandaag, 14:00
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
Vandaag, 13:00
De Amerikaanse zender Freeform heeft vrijdag gemeld dat de nieuwe fantasyserie Motherland: Fort Salem in maart van start zal gaan.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender AMC ontwikkelt een aantal ideeën die de basis kunnen vormen voor een derde seizoen van de anthologieserie The Terror.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00