Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bob's Burgers vernieuwd met een zevende en achtste seizoen

Voorlopig komt er nog geen eind aan de Emmy winnaar Bob's Burgers. Fox heeft besloten om de animatieserie tot minstens 2018 te gaan maken. Dat houdt in dat er een zevende en achtste seizoen gaat komen van de familie Belcher, die één van Amerika´s meest geliefde televisiefamilies is geworden.

David Madden, president entertainment bij Fox Broadcasting Company deed de aankondiging op 7 oktober: “Zes seizoenen en de Belchers zijn uitgegroeid tot één van Amerika’s meest geliefde tv-families. We zijn heel blij om ze in onze stal te kunnen houden voor nog twee seizoenen. Bob's Burgers is hilarisch, warm en slim, - critici vinden het geweldig, en dat vinden de fans ook. Loren {Bouchard, bedenker}, Jim {Dauterive, schrijver} en de geweldige stemmencast blijven ons op de beste manier verbazen en we kijken uit naar wat Bob en zijn familie het zevende en achtste seizoen voor ons in petto hebben.”

Bob's Burgers won in 2014 een Emmy voor Beste Animatieserie en was in 2015 ook genomineerd voor twee Emmy’s. De kritisch toegejuichte serie zal in het zesde seizoen zijn 100ste aflevering krijgen. Op zondag 11 oktober is de volgende nieuwe aflevering ‘The Land Ship’ te zien op FOX. Kijk jij naar Bob's Burgers en vind je het terecht dat de serie maar liefst twee seizoenen erbij heeft gekregen?

Familie Belcher uit Bob's Burgers
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Vandaag, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Vandaag, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08