Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Impastor en The Jim Gaffigan Show krijgen beide een tweede seizoen van TV Land

TV Land heeft twee komedie series vernieuwd met een tweede seizoen; Impastor, die het erg goed doet en 2,8 miljoen kijkers gemiddeld heeft per week en The Jim Gaffigan Show had op de premièreavond 4 miljoen kijkers.

Keith Cox, executive vicepresident, ontwikkeling en originele programmering bij TV Land, zei: “We zijn echt heel trots op deze series die het nieuwe TV land vertegenwoordigen. Ze hebben kwaliteit schrijvers, een geweldige cast en we zijn zeer opgewekt om met beide series een tweede seizoen in te gaan.”

Impastor is een single-camera komedie die een diep-in-schuld geraakte man volgt, en die zich verschuilt in een kleine stad door als de homo-predikant van de plaatselijke kerk te gaan werken. De tiende en laatste aflevering van het eerste seizoen zal op woensdag 16 september 2015 worden uitgezonden.


Impastor

The Jim Gaffigan Show volgt het leven van de stand-up comedian en vader van vijf kinderen, Jim Gaffigan. De serie is een fictieve versie van de komiek in het echte leven. Het eerste seizoen ging in première op woensdag 15 juli 2015.


The Jim Gaffigan Show

Heb jij gekeken naar Impastor en The Jim Gaffigan Show, en verdienen ze een tweede seizoen?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten