Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Syfy geeft Dark Matter en Killjoys een tweede seizoen

Even leek het erop dat Syfy een keuze zou gaan maken tussen Dark Matter en Killjoys. Maar Syfy heeft besloten om beide vrijdagavond series in de lucht te houden. Zowel Killjoys als Dark Matter zijn vernieuwd met een tweede seizoen. Lees hieronder de tweet die de wereld in werd gestuurd:

Dark Matter krijgt dertien afleveringen in het tweede seizoen en zal in 2016 van start gaan. De populaire Syfy serie Dark Matter volgt zes mensen die wakker worden op een ruimteschip met geheugen verlies. De sciencefiction serie had een gemiddelde van 1,8 miljoen kijkers in het eerste seizoen die op 12 juni 2015 in première ging.

Cast Dark-Matter

Killjoys zal voor het tweede seizoen terug keren met tien afleveringen in 2016. Het eerste seizoen met de interplanetaire premiejagers ging op 19 juni 2015 in première en behaalde door het gehele eerste seizoen een gemiddelde van 1,5 miljoen kijkers.

CastKill-joys

Vind jij het terecht dat Syfy beide serie heeft vernieuwd? Ga jij kijken naar het tweede seizoen van Dark Matter en Killjoys?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (8)

Javelin
Javelin 2 september 2015, 10:34
Echt een dubbele facepalm voor Dark Matter, wat is die serie slecht zeg. Wat voor mensen zitten er bij Si-Fi op die afdeling
JanWillemK
JanWillemK 2 september 2015, 11:04
Dark Matter is geen ijzersterke serie maar absoluut niet slecht. Ze hadden een trage start maar de laatste paar afleveringen zijn toch wel goed.. Alleen de acteurs / actrices zijn niet van top-formaat, vooral Marc Bendavid 'One' vindt ik slecht.
anonymous
anonymous 2 september 2015, 11:18
Dubbele facepalm =D. Ik heb de eerste twee eps gezien. De eerste was niet denderend en de tweede vond ik slecht. Maar heb te weinig ervan gezien om er goed over te kunnen oordelen. De eerste twee eps maakte het wel moeilijk voor kijkers om verder te kijken. Maar het zou best beter kunnen zijn nu. Who knows.

Killjoys eerste ep vond ik wel slecht. Daarna niet verder gekeken. Ik geef op mijn profiel ook geen cijfers als ik minder dan de helft van de eps gezien hebt, dus dat heb ik dan ook niet gedaan voor deze series.
Mandy1966
Mandy1966 2 september 2015, 11:21
Ik heb van beide de eerste aflevering gezien en ik vond het drie keer niks. Slecht acteerwerk, slecht verhaal, slechte speciale effects cq vechtscènes. Ik weet dus niet hoe het verdere verloop is geweest van beide series. Ik heb ook geen cijfer gegeven, want dat is heel lastig als je slechts 1 aflevering hebt gezien.
Olga2000
Olga2000 2 september 2015, 12:03
Ik volg Dark Matter. Ik ben dan ook blij dat er tweede seizoen komt. Serie begon zwak, maar wordt steeds beter, al is de kwaliteit van de afleveringen nogal wisselend: de ene is beter dan andere. Er zit echter stijgende lijn in.
Ik denk dat er veel meer in het verhaal zit. Ik vind vooral Android heel goed acteren. Zij heeft ook de beste grappen.
Isa1001
Isa1001 2 september 2015, 12:48
Ik vond het begin niet geweldig, maar inmiddels een trouwe kijker van Dark Matter met een lekker lopende serie. Ben blij dat er een seizoen 2 komt.
BadWolf
BadWolf 2 september 2015, 14:13
Vond Dark Matter in de loop van het seizoen beter worden en ben blij met het 2e seizoen. Bij Killjoys ben ik na het halve seizoen afgehaakt.
anonymous
anonymous 22 september 2015, 23:42
Beide series zijn erg vermakelijk. Ik ben dus blij met dit nieuws ;-) Maar laten ze alsjeblieft dat intro van Killjoys aanpassen. Dat is echt schaamtelijk slecht, m'n rugharen gaan er recht van overeind staan.
Log in om een reactie achter te laten