Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Tunnel is vernieuwd met een tweede seizoen

Sky Atlantic kondigde aan dat het onwaarschijnlijke Engels-Franse detective duo Karl Roebuck (Stephen Dillane, Game of Thrones) en Elise Wasserman (Clémence Poésy, Gossip Girl) terug komen met een tweede seizoen van The Tunnel.

The Tunnel 2: Debris zoals de officiële titel luidt, gaat over een passagiersvliegtuig die op mysterieuze wijze in het Engelse kanaal crasht en waarbij alle inzittenden omkomen. Roebuck en Wasserman worden er op af gestuurd, om namens hun respectieve landen het ongeluk te onderzoeken. Met de emoties en de beproevingen van hun vorige zaak nog achter hen, is het paar nogmaals de stuwende kracht van een gezamenlijk onderzoeksteam die hun onwaarschijnlijke alliantie weer zal testen.

Aan The Tunnel zal voor het tweede seizoen het volgende toegejuichte productieteam deelnemen: regisseur Mike Barker (Broadchurch) en producent Julian Stevens (The Fall). Ben Richards (Spooks) keert terug als hoofdschrijver van de Sky Atlantic en Canal+ co-productie van Kudos en Shine France Films.

Wanneer het tweede seizoen van The Tunnel in productie gaat of uitgezonden wordt is nog niet bekend gemaakt.

Verheug jij je op het tweede seizoen van The Tunnel?

Stephen Dillane
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_anonymous
17 feb 2015 15:54 -
Verheugen is misschien iets te "zwaar", maar na The Bridge (Bron), The Bridge US en the Tunnel 1 voel ik me wel verplicht om te kijken wat ze ervan gaan maken.......
ben benieuwd !!!
Reageer

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Gisteren, 10:00