Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Vroege vernieuwing voor animatieserie Universal Basic Guys van Fox

Vooruitlopend op de première van de animatieserie Universal Basic Guys op Fox, heeft het netwerk een vroegtijdige vernieuwing voor seizoen twee gegeven.
Universal Basic Guys van makers Adam en Craig Malamut volgt de broers Mark en Hank Hoagies, die hun baan verliezen aan automatisering en $3k per maand krijgen in een nieuw basisinkomen-programma. Nu gebruiken ze hun vrije tijd en gratis geld om een doel te vinden in een wereld waarin ze niet langer nodig zijn.

15404 Universal Basic Guys

Het eerste seizoen gaat in première in het seizoen 2024-25.

Universal Basic Guys werd eind 2022 opgepikt door het netwerk. De serie sluit zich aan bij andere animatie-comedyseries van Fox, waaronder Grimsburg onder leiding van Jon Hamm, Krapopolis van Dan Harmon en de langlopende titels The Simpsons, Family Guy en Bob's Burgers. De serie is een coproductie van Fox Entertainment via haar animatiestudio Bento Box Entertainment en Sony Pictures Television.

"We zijn ongelooflijk trots op Adam en Craig en hun werk voor Universal Basic Guys. We kunnen niet gelukkiger zijn dan dat hun serie al een seizoen twee heeft gekregen van onze fantastische partners bij Fox. Het is een bewijs van het talent van Adam en Craig - hun toegankelijke maar unieke komische gevoeligheden zijn duidelijk te zien op het scherm, helemaal tot in de Philly bijzonderheden, en we kunnen niet wachten tot het publiek dit moment kan beleven," zei Katherine Pope, President, Sony Pictures Television Studios in een verklaring.

Universal Basic Guys wordt geproduceerd door de broers Adam en Craig Malamut naast showrunner voor seizoen één, Dan Lagana. Rob Rosell is de showrunner voor seizoen twee.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten