Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Big Mouth en Human Resources vernieuwd door Netflix

Netflix heeft aangekondigd dat de animatieserie Big Mouth met een zevende seizoen is vernieuwd en de spin-off Human Resources met een tweede seizoen.

Big Mouth is een volwassen animatieserie van een half uur van makers Jennifer Flackett, Andrew Goldberg, Nick Kroll en Mark Levin, die toekijkt hoe tienervrienden hun leven op zijn kop zien te krijgen door de wonderen en verschrikkingen van de puberteit. Stemmencast zijn onder andere Kroll, John Mulaney, Maya Rudolph, Jason Mantzoukas, Jordan Peele, Fred Armisen, Ayo Edebiri en Jessi Klein. Het zesde seizoen zal later dit jaar van start gaan.

Human Resources trekt het gordijn open voor het dagelijkse leven van de wezens - Hormoonmonsters, Depressiekatten, Shame Wizards en nog veel meer - die mensen helpen om door elk aspect van het leven te reizen, van de puberteit tot het ouderschap tot de schemering. Hoewel de hoofdrolspelers wezens zijn, hebben ze zelf ook veel menselijk gedrag. In het tweede seizoen van de spin-off keren alle vaste castleden van de serie terug, waaronder Kroll, Rudolph, Aidy Bryant, Randall Park, Keke Palmer, Brandon Kyle Goodman en David Thewlis. Kelly Galuska, Nick Kroll, Andrew Goldberg, Jennifer Flackett en Mark Levin hebben de serie samen gemaakt en dienen als de uitvoerende producenten. Het eerste seizoen van Human Resources is op 18 maart 2022 in première gegaan bij Netflix.
Video on youtube
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst