Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

The CW vernieuwt zeven series

The CW heeft een groot deel van zijn gescript schema, waaronder The Flash (2014), Riverdale en Walker, vroegtijdig vernieuwd.
Het netwerk heeft All American (2018), The Flash (2014), Kung Fu (2021), Nancy Drew (2019), Riverdale, Superman & Lois en Walker vernieuwd.

The Flash (2014) is vernieuwd met een negende seizoen - waardoor het de langstlopende Arrowverse-serie van het netwerk wordt en die titel overneemt van Arrow, dat na acht seizoenen eindigde. Er is nog geen bericht van The CW of seizoen negen de zwanenzang van The Flash (2014) zal worden. All American (2018) keert terug met een vijfde seizoen, Superman & Lois, Kung Fu (2021) en Walker krijgen een derde seizoen. Riverdale krijgt een zevende seizoen, maar het is nog niet bekend of dit het laatste seizoen zal gaan worden.



Nancy Drew (2019) krijgt een vierde seizoen en de spin-off-serie Tom Swift moet nog worden gelanceerd.

Er zijn nog drie andere series waarover het netwerk nog een beslissing moet nemen - en dat zal naar verwachting in de komende maand komen, voorafgaand aan de upfronts in mei. Dat zijn de The 4400 (2021), dat in oktober in première ging, Naomi, dat in januari in première ging, en All American: Homecoming , dat vorige maand begon, hopen allemaal op tweede seizoenen.



Er zijn vraagtekens over de toekomst van DC's Legends of Tomorrow, Dynasty (2017), Charmed (2018) en Legacies en Batwoman. Het derde seizoen van DC's Stargirl en het vierde seizoen van In The Dark moeten nog in première gaan, terwijl Roswell, New Mexico al vernieuwd is met een vierde seizoen voorafgaand aan het derde seizoen.

Mark Pedowitz, voorzitter en CEO van het CW Network, zei: "Terwijl we ons voorbereiden op het seizoen 2022-23, zullen deze gescripte series, samen met de series die we eerder hebben vernieuwd, dienen als het begin van een solide basis waarbij gebruik wordt gemaakt van een aantal van onze meest bekeken series waarop we kunnen voortbouwen voor volgend jaar en daarna. Deze drama's zijn ook belangrijk voor onze algemene digitale strategie, aangezien ze enkele van onze meest gestreamde en sociaal geëngageerde programma's zijn, en we kijken ernaar uit om meer nieuwe en terugkerende series toe te voegen om onze multiplatform-voetafdruk te versterken en uit te breiden."

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten