Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Vier BBC dramaseries zijn vernieuwd met een tweede seizoen

Het is bevestigd door de BBC er komt een tweede seizoen van The Responder, Time, The Tourist en Vigil.
"Dit is geen oefening! The Tourist, The Responder, Vigil en Time - vier van de grootste drama's op de BBC van het afgelopen jaar - komen terug voor een tweede seizoen op BBC One en iPlayer." Zo kopt het bericht van de BBC op 22 maart.

De fans kunnen zich in seizoen 2022-2023 op gaan maken voor meer van deze series.

The Tourist is de drama met de hoogste rating van 2022 tot nu toe, met 12 miljoen kijkers en alle zes afleveringen waren de meest bekeken afleveringen op BBC iPlayer in januari van dit jaar. The Tourist komt weer terug voor een tweede seizoen.

De op één na grootste nieuwe drama van 2022 tot nu toe was The Responder, dat in 30 dagen werd gelanceerd met bijna 10 miljoen kijkers. The Responder keert terug voor een tweede seizoen dat opnieuw zal worden opgenomen en gefilmd in Liverpool.

In 2021 was Vigil de meest bekeken nieuwe dramaserie in het VK in drie jaar (sinds Bodyguard in 2018), met een publiek van meer dan 13 miljoen kijkers gedurende 30 dagen voor aflevering één. De serie had in totaal gemiddeld 12,6 miljoen kijkers (30 dagen). Vigil keert terug voor een tweede seizoen en zal opnieuw in Schotland worden opgenomen en gefilmd.

Time is gefilmd in Liverpool en was zowel een kijkcijfer hit als een kritisch toegejuichte serie in het VK en één van de best presterende nieuwe drama's van 2021 met bijna 12 miljoen kijkers gedurende 30 dagen voor de serie in het algemeen. Het tweede seizoen krijgt een nieuwe cast en speelt zich volledig af in een vrouwengevangenis.
Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

tweemaalh
tweemaalh 22 maart 2022, 16:51
Zo dan! Is dat even goed nieuws! Van deze vier heb ik er drie gezien, en het zijn allemaal uitstekende dramaseries. Misschien binnenkort ook maar eens aan The Tourist beginnen
Sproet2jes
Sproet2jes 22 maart 2022, 18:29
Yes!...The Tourist 2de seizoen, had er al stilletjes op gehoopt, en 't gebeurd. Zeer in m'n nopjes met dit nieuws. De andere 3 heb ik nog niet gezien. Precies anders om tweemaalh. ;). 2 van de 3 staan op verlanglijstje. Time trekt me niet. Maar The Tourist is een super aanrader, beetje weirde serie absoluut niet geijkt. Ik vond 't geweldig, de beste serie tot nu toe van 2022.
Log in om een reactie achter te laten