Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Grey's Anatomy vernieuwd met achttiende seizoen en Station 19 vernieuwd met vijfde seizoen

Grey's Anatomy vernieuwd met achttiende seizoen en Station 19 vernieuwd met vijfde seizoen

ABC heeft de medische dramaserie Grey's Anatomy vernieuwd met het achttiende seizoen. Daarnaast is de spin-off Station 19 vernieuwd met een vijfde seizoen.
Het is nu officieel. ABC heeft Grey's Anatomy vernieuwd met een achttiende seizoen. Er komt dus nog geen einde aan de op televisie langstlopende medische dramaserie. Toch leek het einde van Grey's Anatomy wel dichtbij te komen. In maart hintte hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (Station 19) namelijk naar een mogelijk einde. Voor nu zal de serie nog niet met het achttiende seizoen eindigen, daarover is namelijk nog niets vermeld door ABC. Ellen Pompeo heeft voor de vernieuwing één nieuw een jarige deal gesloten.

Daarnaast gaat Station 19, de spin-off van Grey's Anatomy, ook nog even door. Station 19 krijgt er namelijk ook een nieuw seizoen bij van ABC. De spin-off ging in 2018 in première en krijgt er nu een vijfde seizoen bij. Waar Grey's Anatomy draait om de gebeurtenissen in een ziekenhuis draait Station 19 om de belevingen van de medewerkers van een brandweerkazerne in Seattle.


Station 19
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten