Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwste seizoenen Billions en Black Monday worden opgesplitst, seizoen drie The Chi start eerder

Nieuwste seizoenen Billions en Black Monday worden opgesplitst, seizoen drie The Chi start eerder

De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
De cast en crew van Billions waren nog bezig met de productie van het aankomende seizoen, toen alles werd stilgelegd vanwege het coronavirus. Ook de productie van het huidige seizoen van Black Monday was nog niet afgerond. Showtime heeft nu besloten dat de seizoenen van beide series worden opgesplitst.


De cast van Black Monday

Dat betekent dat 12 april de laatste aflevering van Black Monday wordt uitgezonden. Dit is de zesde aflevering van het seizoen. De eerste zeven afleveringen van Billions zijn vanaf de geplande premièredatum te zien. De overige afleveringen van de seizoenen van beide series worden op een nog later te bepalen moment uitgezonden, zodat de laatste paar afleveringen kunnen worden gemaakt.


De cast van Billions

Nu het seizoen van Billions halverwege stopt, heeft Showtime de premièredatum van het derde seizoen van The Chi naar voren gehaald om het gat te vullen. Oorspronkelijk zal het derde seizoen 5 juli van start gaan, maar dat is nu 21 juni geworden. Het derde seizoen van Chi wordt wel volledig uitgezonden. Bekijk hieronder vast de trailer van het derde seizoen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten