Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Nieuwste seizoenen Billions en Black Monday worden opgesplitst, seizoen drie The Chi start eerder

De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.

De cast en crew van Billions waren nog bezig met de productie van het aankomende seizoen, toen alles werd stilgelegd vanwege het coronavirus. Ook de productie van het huidige seizoen van Black Monday was nog niet afgerond. Showtime heeft nu besloten dat de seizoenen van beide series worden opgesplitst.


De cast van Black Monday

Dat betekent dat 12 april de laatste aflevering van Black Monday wordt uitgezonden. Dit is de zesde aflevering van het seizoen. De eerste zeven afleveringen van Billions zijn vanaf de geplande premièredatum te zien. De overige afleveringen van de seizoenen van beide series worden op een nog later te bepalen moment uitgezonden, zodat de laatste paar afleveringen kunnen worden gemaakt.


De cast van Billions

Nu het seizoen van Billions halverwege stopt, heeft Showtime de premièredatum van het derde seizoen van The Chi naar voren gehaald om het gat te vullen. Oorspronkelijk zal het derde seizoen 5 juli van start gaan, maar dat is nu 21 juni geworden. Het derde seizoen van Chi wordt wel volledig uitgezonden. Bekijk hieronder vast de trailer van het derde seizoen.

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Vandaag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Vandaag, 14:00
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Vandaag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
HBO Max heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Raised by Wolves (2020) vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging begin deze maand in première.
Vandaag, 10:33
1