Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatums Supergirl, The Flash en Arrow

Netflix heeft de startdatums van drie bekende series van The CW bekendgemaakt. Het gaat om Supergirl, The Flash (2014) en Arrow.

De eerste aflevering van het vijfde seizoen van Supergirl werd afgelopen zondag uitgezonden bij The CW. Nu is bekend geworden dat Supergirl op woensdag 9 oktober van start gaat op Netflix. Daarna verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen. De serie gaat over Kara Zor-El. Zij ontsnapte samen met haar beroemde neef van de verwoesting van haar planeet. Nu, op haar leeftijd van 24 jaar, omhelst ze haar superkrachten die altijd voor haar bedoeld waren.De eerste aflevering van het zesde seizoen van de serie The Flash (2014) verschijnt op 8 oktober bij The CW. Drie dagen later, op vrijdag 11 oktober, wordt de aflevering toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Daarna mogen we wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering verwachten. The Flash is een spin-off van de serie Arrow. In Arrow is het personage Barry Allen al geïntroduceerd. Hij was pas elf jaar oud toen zijn moeder door een bizar en angstaanjagend incident gedood werd en zijn vader ten onrechte veroordeeld werd voor moord. Nu is Barry Allen een briljante, gedreven CSI onderzoeker die vastberaden is de waarheid over zijn moeder te ontdekken.Het slotseizoen van Arrow gaat 15 oktober van start bij The CW. Precies een week later, op dinsdag 22 oktober, gaat het seizoen ook van start op Netflix. Daarna worden de afleveringen wekelijks op dinsdag toegevoegd. Arrow vertelt de avonturen van de legendarische DC held Green Arrow in de moderne tijd. Vijf jaar nadat Oliver Queen schipbreuk heeft geleden en gedacht dat hij was overleden, wordt hij levend aangetroffen op een afgelegen eiland in de grote oceaan. Terwijl Oliver opnieuw zijn relaties met zijn vrienden en familie probeert op te pakken, creëert hij zijn alter ego, The Green Arrow, waarmee hij de strijd aan gaat met de verkeerde acties van zijn familie en de ziektes van de maatschappij.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_dutchusuk
08 okt 2019 12:03 -
Is het voor kijkers nog wel te volgen als je Batwoman en Legends of Tomorrow niet uitzendt want in december krijg je weer een crossover, Broadcast
The crossover will begin with Supergirl on December 8, 2019, and will continue with Batwoman on December 9, and The Flash on December 10. "Crisis on Infinite Earths" will conclude with Arrow and Legends of Tomorrow on January 14, 2020. The Legends of Tomorrow episode is considered a special episode, and not the series' season premiere.
Reageer
avatar_H3nDri3
08 okt 2019 12:10
Legends komt ook op Netflix als het goed is, voorgaande seizoenen tenminste wel. Batwoman voor zover ik weet niet. Al meerdere keren gevraagd via social media, maar Netflix schijnt alleen te reageren als je iets positiefs over hun tweet.
Reageer
avatar_Jimmymen
09 okt 2019 13:02
Deze keer komt ook black lightning in de crossover
Reageer
avatar_H3nDri3
09 okt 2019 13:34
waar heb jij dat gelezen?
Reageer
avatar_TimGo10
09 okt 2019 13:51
Legends of tomorrow komt uberhaupt pas na de crossover. Blakc Lightning komt inderdaad in de crossover is gwn al lang bekend en ook smallville komt erin voor. De kan is groot dat ook birds of prey en titans en doom patrol komen
Reageer
avatar_H3nDri3
10 okt 2019 17:24
Black Lightning zal dan misschien opduiken in een van de andere 5 series, maar als serie zelf maken ze geen deel uit van de crossover. Waar jij vandaan haalt dat Titans en Doom Patrol misschien komen is me een raadsel, TheCW zendt deze series niet eens uit.
Reageer
avatar_Megafluffy86
08 okt 2019 13:38 -
Legends komt in januari pas ergens op the CW. De deal tussen netflix en the CW is afgelopen dus de nieuwe shows zijn wss niet te zien. Dit geldt dus niet voor de oude shows.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00