Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 39 (23 - 29 september)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.


Voor de grote Amerikaanse zenders is het de komende week alle hens aan dek. De series en seizoenen die daar nu in de startblokken staan, zullen pas over enkele maanden hun weg vinden naar de Europese zenders. Tenminste als die geïnteresseerd zijn, want niet alle Amerikaanse series vinden hun weg naar kijkers over de grote plas. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Netflix het komende weekeinde maar liefst drie nieuwe series lanceert. Gelukkig doen ook onze vaderlandse zenders hun best op de kijkers te verwennen met binnen- en buitenlandse series. Wat er de komende dagen van start gaat, vinden jullie alvast in onderstaande overzicht. Veel kijkplezier en tot volgende week.

Maandag 23 september
21.35: Harrie: van het kamp naar de ring – Seizoen 1 (Spike)
21.55: De Luchtpolitie (2019) – Seizoen 1 (VTM)

Woensdag 25 september
Abstract: The Art of Design – Seizoen 2 (Netflix)

Donderdag 26 september
Explained – Seizoen 2 (Netflix)

Vrijdag 27 september
The Politician (2019) – Serie première (Netflix)
Bard of Blood – Serie première (Netfix)
Skylines – Serie première (Netflix)
The Good Place – Seizoen 4 (Netflix)
Fearless (2017) – Seizoen 1 (NPO Start Plus)
Mr. Mercedes – Seizoen 3 (Videoland)
20.40 – Cheat (2019) – Seizoen 1 (Eén)

Zaterdag 28 september
21.10 - Het raadsel Rembrandt – Seizoen 1 (NPO 2)
21.35 – The Hunters (2018) – Seizoen 1 (Canvas)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:
Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden,'zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.

Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.
Gisteren, 12:00
2
Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 11:00
4
De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.
vrijdag, 10:00