Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
In oktober komt Netflix met Pose en The Walking Dead

In oktober komt Netflix met Pose en The Walking Dead

Netflix heeft aangekondigd dat het tweede seizoen van Pose en het negende seizoen van The Walking Dead in oktober te zien zal zijn.
Op 19 september kon MijnSerie melden dat het allerlaatste seizoen van The Big Bang Theory in oktober te zien zal zijn bij Netflix. De streamingdienst heeft van nog twee veel bekeken series aangekondigd dat deze in oktober te zien zullen zijn.

Eerst komt de AMC zombie-Apocalyps serie in oktober naar Netflix. Het negende seizoen, het tiende seizoen zal op 6 oktober bij AMC en op 7 oktober bij FOXNL starten, zal op 9 oktober bij de streamingdienst starten. In het negende seizoen van The Walking Dead zien we onder andere The Whisperes, met de extreem slechte leider Alpha (Samantha Morton). Eerder dit jaar kwam de stripreeks, waarop de serie is gebaseerd, aan zijn einde.

En Pose, het tweede seizoen van de FX LGBTQ-drama zal vanaf 30 oktober te streamen zij bij Netflix. Pose volgt een groep flamboyante dansers in het New York van de jaren tachtig. Het tweede seizoen zal openen in het begin van de jaren 90, daarin speelt de aidsepidemie een centrale rol. Pose, die genomineerd is bij de Emmy’s, is inmiddels al vernieuwd met een derde seizoen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten