Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 29 (15 – 21 juli)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

De voorbije jaren was de zomer voor de doorwinterde seriekijker een moment om enkele jaargangen in te halen. Anno 2019 blijven de zenders maar nieuwe series en seizoenen uitspuwen zodat je als kijker alweer keuzes moet maken. Dat zal ook deze week weer het geval zijn en zullen sommigen hartverscheurende keuzes moeten maken. Welke serie gaan we bekijken en welke stoppen we voorlopig in de ijskast? Wij lijsten alvast alles voor jullie op, maar of dat de keuze makkelijker zal maken, betwijfelen we ten zeerste.

Maandag 15 juli
17.00 – A Place To Call Home – Seizoen 6 (NPO 2)
23.20 – Riviera (H) – Seizoen 1 (Eén)

Dinsdag 16 juli
21.55 – Picnic at Hanging Rock – Seizoen 1 (Canvas)

Donderdag 18 juli
Waco – Seizoen 1 (Videoland)

Vrijdag 19 juli
Last Chance U – Seizoen 4 (Netflix)
La Casa de Papel – Seizoen 2/Deel 3 (Netflix)
Queer Eye – Seizoen 4 (Netflix)
Comedians in Cars Getting Coffee – Seizoen 11 (Netflix)

Zaterdag 20 juli
20.10 – Grantchester – Seizoen 4 (NPO 2)
20.25 – The Pier – Seizoen 1 (NPO 3/NPO Start Plus)
22.40 – Section De Recherches – Seizoen 9 (Eén)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:
Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden, zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1