Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Tick en Bosch in april bij Amazon

The Tick en Bosch in april bij Amazon

In de maand april voegt Amazon Prime Video het tweede seizoen van The Tick en het vijfde seizoen van Bosch toe aan het aanbod.
Vanaf vrijdag 5 april kunnen Prime Video leden kijken naar de nieuwe avonturen van The Tick (Peter Serafinowicz) en Arthur (Griffin Newman), die zojuist de stad hebben gered van The Terror. Vastberaden om hun stad te blijven beschermen tegen nieuw kwaad en oude vijanden zetten ze hun werk moedig voort. Dit kan alleen als ze de overheidsinstelling AEGIS ervan kunnen overtuigen dat zij de beste partij zijn voor deze klus. Nu de stad “veilig genoeg lijkt”, denkt iedereen gemaakt te zijn voor deze baan en blijken Tick en Arthur concurrentie te hebben. Het personage The Tick debuteerde in 1986 in een satirische comic reeks. Daarop volgde een tekenfilm in 1994 en een live-action miniserie in 2001. Bekijk de trailer van het tweede seizoen van The Tick hier.

Video on youtube


Vanaf vrijdag 19 april is het vijfde seizoen van de populaire politieserie Bosch beschikbaar op Amazon Prime Video. De serie volgt een rechercheur van de afdeling moordzaken in Los Angeles. In het nieuwe seizoen is Bosch (Titus Welliver) betrokken bij een oude politiezaak waarvoor nieuw bewijs is gevonden. Daarnaast onderzoekt hij een moord bij een Hollywood-apotheek. Zijn zoektocht naar de moordenaars leidt Bosch naar een donker en gevaarlijk pad... Bosch is een politieserie die gebaseerd is op de Harry Bosch boekenreeks van Michael Connely. Bekijk de trailer hier.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten