Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders weekeinde 12 (22 - 25 maart)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Het lijkt een rustig kijkweekeinde te worden als je onderstaand lijstje bekijkt. Maar toch krijg je elke dag iets voorgeschoteld dat de moeite waard is. Zo is er vandaag de start van het vierde seizoen van Poldark, op zaterdag een portie Scandinavische misdaad in Sthlm Rekviem en voor de kijkers van Telenet de integrale uitzending van de nieuwe Vlaams-Nederlandse misdaadserie Grenslanders, die zich deels afspeelt in Zeeuws-Vlaanderen. In het najaar zal de serie trouwens gelijktijdig te zien zijn bij de VRT en de NPO.

Vrijdag 22 maart
The Good Fight – Seizoen 3 (Videoland)
The OA – Seizoen 2 (Netflix)
20.30 - Skam (NL) - Seizoen 2 (NPO 3)
22.05 – Poldark – Seizoen 4 (Eén)

Zaterdag 23 maart
20.25 – Dat belooft voor later - Seizoen 1 (VTM)
20.35 – Sthlm Rekviem – Seizoen 1 (Canvas)

Zondag 24 maart
10.35 – Grenslanders – Seizoen 1 (Play More Black)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:
Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden, zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00