Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hulu noemt startdatums The Act en The Handmaid’s Tale

Hulu heeft diverse datums onthuld. De nieuwe serie The Act zal op 20 maart in première gaan en het derde seizoen van The Handmaid's Tale begint op 5 juni.

De gelimiteerde serie The Act start op woensdag 20 maart met twee afleveringen waarna er wekelijks een nieuwe volgt. The Act is een bloemlezingreeks die verbazingwekkende verhalen over ware misdaden vertelt. Het eerste seizoen volgt Gypsy Blanchard, een meisje dat probeert te ontsnappen aan de giftige relatie die ze heeft met haar overbeschermende moeder. Haar zoektocht naar onafhankelijkheid opent de doos met geheimen van Pandora, die uiteindelijk leidt tot moord. Acteurs in The Act zijn Patricia Arquette, Joey King, Chloë Sevigny, AnnaSophia Robb en Calum Worthy. The Act is gebaseerd op het artikel ‘Dee Dee wilde dat haar dochter ziek zou zijn, Gypsy wilde dat haar moeder zou worden vermoord’ van Michelle Dean. De serie is geschreven en geproduceerd door Michelle Dean en Nick Antosca.The Handmaid's Tale keert terug op woensdag 5 juni met drie nieuwe afleveringen en de daaropvolgende afleveringen verschijnen elke woensdag bij Hulu. Dit seizoen van The Handmaid's Tale gaat over het verzet van June tegen het dystopische regime van Gilead en haar strijd om dit te laten stoppen. Verraad dwingt alle personages om in actie te komen, geleid door een uitdagend gebed: ‘Gezegend zij het gevecht’. The Handmaid's Tale is geproduceerd door MGM Television en geschreven door Bruce Miller. Acteurs zijn Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Alexis Bledel, Madeline Brewer, Ann Dowd, O-T Fagbenle, Max Minghella, Samira Wiley en Bradley Whitford.

Hulu komt ook nog met de nieuwe komedieserie Shrill met Aidy Bryant. De zes afleveringen zijn te zien vanaf woensdag 15 maart. Shrill volgt Annie (Bryant), een dikke jonge vrouw die haar leven wil veranderen - maar niet haar lichaam. Annie probeert haar carrière te verbeteren tijdens het jongleren met slechte vriendjes, een zieke ouder en een perfectionistische baas. Acteurs in Shrill zijn naast Aidy Bryant ook Lolly Adefope, Luka Jones, Ian Owens en John Cameron Mitchell. De serie is uitvoerend geproduceerd door Lorne Michaels en Elizabeth Banks. Producenten zijn Warner Bros., Broadway Video en Brownstone Productions.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
Gisteren, 11:00
Westworld is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2016 en inmiddels zijn er twee seizoenen verschenen.
Gisteren, 10:00
Prijsvraag antwoord, castingnieuws, nieuwe series, datums en meer; kortom heel veel nieuws dat uitkwam tussen 4 tot en met 10 november verzameld in het weekoverzicht.
Gisteren, 09:00
Het is nu zeker, naast See zijn er ook twee andere nieuwe series van Apple TV+ vernieuwd met een tweede seizoen.
zondag, 14:00
NBC heeft de plannen voor midseason bevestigd. Er zijn geen grote veranderingen, de Peacock-zender houdt het liever stabiel.
zondag, 13:00