Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Als De Dijken Breken en Overspel in maart bij Netflix

Als De Dijken Breken en Overspel in maart bij Netflix

De Nederlandse series Als De Dijken Breken en Overspel zijn vanaf maart te zien bij Netflix.
Als De Dijken Breken is een dramaserie van de EO en de Belgische zender Eén. De serie was te zien in 2016. Netflix kondigde eerder aan dat de serie in januari 2019 zou verschijnen bij de streamingdienst. Dat gebeurde echter niet. Inmiddels is duidelijk dat Als De Dijken Breken vanaf 1 maart beschikbaar komt.

De serie toont wat er hier in Nederland zou gebeuren tijdens een grote watersnoodramp. In Als De Dijken Breken zijn grote delen van de Randstad en Vlaanderen onder water komen te staan. We zien hoe verschillende mensen met dit rampscenario omgaan: Gijs Scholten van Aschat probeert als minister-president het volk gerust te stellen, Loek Peters en Susan Visser spelen een ongelukkig getrouwd stel dat door de ramp weer dichter tot elkaar komt, en Aart Staartjes is te zien als een oude violist die een jong meisje onderdak biedt.

Video on youtube


Ook de serie Overspel verschijnt op 1 maart bij Netflix. De VARA zond deze serie in 2011 uit. In Overspel is de jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), een succesvolle officier van justitie. Dan wordt ze tot over haar oren verliefd op Willem (Fedja van Huêt). Willem is niet zomaar iemand, maar de advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Couwenberg (Kees Prins), met wie Pepijn namens het OM juist in een juridisch gevecht verwikkeld is. Iris en Willem weten dit aanvankelijk niet van elkaar en beginnen een hartstochtelijke affaire.

De serie Overspel bestaat uit drie seizoenen en in totaal 32 afleveringen.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten