Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Als De Dijken Breken en Overspel in maart bij Netflix

De Nederlandse series Als De Dijken Breken en Overspel zijn vanaf maart te zien bij Netflix.

Als De Dijken Breken is een dramaserie van de EO en de Belgische zender Eén. De serie was te zien in 2016. Netflix kondigde eerder aan dat de serie in januari 2019 zou verschijnen bij de streamingdienst. Dat gebeurde echter niet. Inmiddels is duidelijk dat Als De Dijken Breken vanaf 1 maart beschikbaar komt.

De serie toont wat er hier in Nederland zou gebeuren tijdens een grote watersnoodramp. In Als De Dijken Breken zijn grote delen van de Randstad en Vlaanderen onder water komen te staan. We zien hoe verschillende mensen met dit rampscenario omgaan: Gijs Scholten van Aschat probeert als minister-president het volk gerust te stellen, Loek Peters en Susan Visser spelen een ongelukkig getrouwd stel dat door de ramp weer dichter tot elkaar komt, en Aart Staartjes is te zien als een oude violist die een jong meisje onderdak biedt.Ook de serie Overspel verschijnt op 1 maart bij Netflix. De VARA zond deze serie in 2011 uit. In Overspel is de jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), een succesvolle officier van justitie. Dan wordt ze tot over haar oren verliefd op Willem (Fedja van Huêt). Willem is niet zomaar iemand, maar de advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Couwenberg (Kees Prins), met wie Pepijn namens het OM juist in een juridisch gevecht verwikkeld is. Iris en Willem weten dit aanvankelijk niet van elkaar en beginnen een hartstochtelijke affaire.

De serie Overspel bestaat uit drie seizoenen en in totaal 32 afleveringen.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Vandaag, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
Vandaag, 13:00
NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 12:00
Het streamingplatform Disney+ werkte tot voor kort aan een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon. Dat werd in juni 2019 bekend.
Vandaag, 11:00
2
Private Practice is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie liep van 2007 tot 2013 en in totaal verschenen er 111 afleveringen.
Vandaag, 10:00