Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 7 (11 – 14 februari)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Seriekijkers die Valentijnplannen hadden kunnen die misschien het best opbergen want de komende dagen valt er weer heel wat te beleven op onze vaderlandse schermen. De Vlamingen onder ons kunnen alvast als eerste genieten van het tweede deel van het negende seizoen van The Walking Dead. Terwijl de Nederlandse liefhebbers op dinsdag nagelbijtend zitten te wachten op de klok van tien, geniet de Vlaming van de première van Studio Tarara. Toch zullen op donderdag onze Nederlandse vrienden lachen als zij als eerste het nieuwe seizoen van Temptation Island mogen aanschouwen. De Vlamingen moeten 24 uur wachten voor zij aan de beurt zijn. Verder staat er nog heel wat te bekijken de komende dagen zoals je op onderstaande lijstje kan zien. Veel kijkplezier.

Maandag 11 februari
Channel Zero – Seizoen 1 & 2 (Telenet Play)
Press – Seizoen 1 (Telenet Play)
20.35 – The Walking Dead – Seizoen 9B (FOXBE)

Dinsdag 12 februari
Homeland – Seizoen 7 (Netflix)
20.35 – Studio Tarara – Seizoen 1 (VTM)
20.35 – Temptation Island (NL/BE) : Temptation Take-Off (Vijf)
21.25 – Adam Zkt. Eva VIPS – Seizoen 2 (Vijf)
22.00 – The Walking Dead – Seizoen 9B (FOXNL)
23.05 – Le Bureau des Légendes – Seizoen 4 (Canvas)

Woensdag 13 februari
Weird City – Seizoen 1 (YouTube Premium)
20.35 – Grey's Anatomy – Seizoen 15 (Vijf)
22.25 – Imposters – Seizoen 1 (Vijf)

Donderdag 14 februari
Lorena – Serie première (Amazon)
20.35 – Van Algemeen Nut – Seizoen 2 (Eén)
20.35 – Killjoys – Seizoen 4 (FOXBE)
21.20 – KLEM – Seizoen 2 (Eén)
Temptation Island (NL/BE) – Seizoen 11 (Videoland/RTL 5)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:
Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin volgende maand verschijnen de eerste acht afleveringen van het vierde seizoen van de medische dramaserie The Good Doctor bij Videoland.
Vandaag, 15:00
Babou Ceesay (Guerrilla) gaat de hoofdrol vervullen in Wolfe, daarnaast is er meer casting nieuws over de serie die Paul Abbott (Shameless) schreef voor Sky.
Vandaag, 12:00
Eind maart verschijnt de nieuwe animatieserie Invincible bij Amazon Prime Video. De serie is afkomstig van Robert Kirkman (The Walking Dead).
Vandaag, 11:00
Paapa Essiedu (I May Destroy You) zal de hoofdrol spelen in Extinction, een nieuwe die Joe Barton (Giri/Haji) schreef voor Sky.
Vandaag, 10:00
Lijsten, MijnSerie kan er geen genoeg van krijgen. We hebben dit keer een lijst gemaakt met series/programma’s van zenders, kabelaars en streamingdiensten die gecanceld of vernieuwd zijn vanaf augustus 2020 tot en met januari 2021.
Vandaag, 09:00
Ook in de week van 18 tot en met 24 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 03-2021.
Gisteren, 09:00