Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO onthult startdatums van Veep en Big Little Lies

HBO heeft startdatums gepland voor de nieuwe seizoenen van Veep en Big Little Lies. Ook is er meer bekend over de première van miniserie Chernobyl.

Het zevende en laatste seizoen van Veep, dat werd vertraagd door de kankerdiagnose van actrice Julia Louis-Dreyfus, gaat van start op zondag 31 maart. Veep gaat over Selina Meyer (Julia Louis-Dreyfus) die erachter komt dat de functie van vice-president van de Verenigde Staten van Amerika niet is wat ze ervan had verwachtHet tweede seizoen van Big Little Lies, dat Meryl Streep toevoegt aan de cast met Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoe Kravitz, gaat van start in juni maar heeft nog geen exacte datum. De serie is gebaseerd op de roman Big Little Lies van Liane Moriarty en speelt zich af op basisschool Pirriwee Public waar het een chaos is.

Chernobyl, de vijfdelige miniserie van HBO en Sky over de nucleaire tragedie in 1986 in de Sovjet-Unie, gaat in première in mei, maar heeft ook nog geen exacte datum. Het was een van de ergste door de mens veroorzaakte catastrofes in de geschiedenis, en de miniserie volgt van de mannen en vrouwen die grote offers hebben gebracht om Europa te redden van onvoorstelbare rampspoed. Jared Harris, Stellan Skarsgård en Emily Watson spelen rollen in de serie.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst