Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders weekeinde 6 (8 – 10 februari)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Heel Nederland mag uitkijken naar het tweede seizoen van De Luizenmoeder dat aanstaande zondag van start gaat. De serie van het weekend voor de Nederlandse seriekijker en de Vlaamse kijkers die het gemist hebben op Canvas is ongetwijfeld het Italiaanse My Brilliant Friend. Een topreeks die je gezien moet hebben. Voor de rest kunnen de Vlamingen genieten van het zesde seizoen van The Voice en het debuut van 9-1-1. Veel kijkplezier alvast en tot maandag.

Vrijdag 8 februari
One Day at a Time (2017) – Seizoen 3 (Netflix)
The Expanse – Seizoen 1 - 3 (Amazon)
20.10 – New Girl – Seizoen 7 (Q2)
20.40 – The Voice van Vlaanderen – Seizoen 6 (VTM)
22.40 – 9-1-1 – Seizoen 1 (VTM)
22.55 – My Brilliant Friend (Mijn geniale vriendin) – Seizoen 1 (NPO 2)
23.55 – Scott & Bailey – Seizoen 2 (NPO 2)

Zaterdag 9 februari
21.00 – 12 Monkeys (H) – Seizoen 2 (FOXBE)

Zondag 10 februari
20.25 – De Luizenmoeder – Seizoen 2 (NPO 2)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:

Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben geeft het aan in de reacties hieronder.Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00