Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders weekeinde 4 (25 – 27 januari)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Serieverslaafden die niet over een Netflix account beschikken mogen ook het komende weekeinde weer besteden aan het wegwerken van een kijkachterstand. In Vlaanderen kun je in de nacht van zondag op maandag kijken naar de Spaanse reeks The Pier en dat is het belangrijkste wapenfeit voor de komende dagen als je niet over Netflix beschikt. Voor de Nederlanders onder ons is het ook al niet veel soeps op de modale zenders. Reizen Waes dat momenteel op Eén loopt mag ook op NPO zijn zegje komen doen. Voor wie vreemde gewoontes wil kennen die in sommige Europese landen troef zijn en wie van reizen houdt kunnen we dit vierde seizoen zeker aanraden. Alvast veel kijkplezier en tot maandag.

Vrijdag 25 januari
Club de Cuervos – Seizoen 4 (Netflix)
Kingdom (2019) – Serie première (Netflix)
Poldark – Seizoen 2 (NPO Start Plus)
Unbreakable Kimmy Schmidt – Seizoen 4B (Netflix)
Black Earth Rising – Seizoen 1 (Netflix)
Charmed (2018) – Seizoen 1 (Videoland)
Suits - Seizoen 6B (Netflix)
20.25 – Reizen Waes – Seizoen 4 (NPO 3)
20.35 – Vera – Seizoen 9 (Eén)

Zaterdag 26 januari
21.00 – Killjoys (H) – Seizoen 3 (FOXBE)

Zondag 27 januari
03.00 – The Pier – Seizoen 1 (Play More Cinema)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:

Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net 5, SBS 6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: Fox, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

* Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben, geef het aan in de reacties hieronder.Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00