Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders weekeinde 2 (11 - 13 jan)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag en vrijdag gaan we je op de hoogte houden van alle* series die in Nederland en België uitkomen deze week of het weekeinde.

Het komende weekeinde staat er weel wat op het programma. Vooral de abonnees van Netflix kunnen een heel weekendje bij de open haard gaan binge-watchen met maar liefst twee nieuwe series en evenveel vervolgseizoenen. Ook Amazon zorgt met Informer voor een nieuwe serie terwijl op Videoland het tweede seizoen van Clique van start gaat. Op de modale zenders gaat het er iets rustigers aan toe. De opvallendste nieuwigheden zijn het tweede seizoen van Occupied op Canvas en het derde seizoen van True Detective dat in de nacht van zondag op maandag in première gaat op Play More Cinema

Vrijdag 11 januari
00.00 – Friends from College – Seizoen 2 (Netflix)
00.00 – Titans (2018) – Seizoen 1 (Netflix)
00.00 – The Good Place – Seizoen 3B (Netflix)
00.00 – Sex Education – Seizoen 1 (Netflix)
00.00 – Informer – Seizoen 1 (Amazon)
00.00 – Clique – Seizoen 2 (Videoland)
22.20 – Luther (H) – Seizoen 4 (NPO 3)

Zaterdag 12 januari
00.05 – Occupied – Seizoen 2 (Canvas)
21.00 – Killjoys (H) – Seizoen 1 (FOXBE)

Zondag 13 januari
17.45 – Person of Interest (H) – Seizoen 5 (CAZ)
20.35 – America's Got Talent: The Champions – Seizoen 1 (Q 2)
03.00 – True Detective - Seizoen 3 (Play More Cinema)

Voor deze rubriek worden volgende zenders en streamingdiensten gevolgd:
Vlaanderen: Eén, Canvas, VTM, Q 2, Vier, Vijf, Zes, Vitaya, Caz en Play More.
Nederland: NPO 1, NPO 2, NPO 3, Veronica, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net5, SBS6, Videoland en Ziggo.
Vlaanderen en Nederland: FOX, BBC Entertainment, BBC First en Netflix.

Wanneer andere zenders, die sporadisch series uitzenden, een nieuwe serie of een nieuw seizoen uitzenden zullen we dat zo mogelijk natuurlijk ook vermelden in deze rubriek.

*wijzigingen en typefouten voorbehouden. Mochten we wat gemist hebben geeft het aan in de reacties hieronder.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
vrijdag, 10:02
1