Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 15 en 16 december, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 15 en 16 december, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
De dagen worden donkerder en kouder, de avond begint al vroeg, dus genoeg redenen om binnen te blijven en voor de televisie te kruipen om in te halen, of iets nieuws te beginnen. Al zal dat nieuws beginnen deze dagen steeds minder voorkomen. Ook dit weekend kun je weer het één en ander gaan zien.

Mocht je zaterdagmorgen tijd over hebben kun je vast starten met het vierde seizoen van Fuller House, het eerste seizoen van Tidelands en het derde seizoen van Travelers (2016) die op vrijdag bij Netflix van start zijn gegaan.

Zaterdag kun je dan op Canvas een start maken met het eerste seizoen van Greyzone

Op zondag begint op NPO 3 het eerste seizoen van Gevoel voor tumor en op Eén start het eerste seizoen van Over Water. Bij Q 2 kun je het allerlaatste seizoen van Bates Motel gaan volgen.

Bates Motel geeft de kijkers intieme kennis van hoe de 16 jarige Norman Bates zich, op basis van zijn jeugd en onder invloed van zijn dominante moeder Norma, ontwikkeld door zijn tienerjaren. Vervolgens begint Norman zijn gedrag te vertonen en langzaam verandert hij in het dorpje, dat duisteren geheimen heeft. En uiteindelijk groeit Norman uit en ontspoort hij tot de meest beroemde seriemoordenaar in een dorpje van Noord-Californië.

Video on youtube


Inhalen of iets nieuws beginnen tijdens de feestdagen?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten