Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 8 en 9 december, op televisie*?

Wat is er te zien dit weekend, 8 en 9 december, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
We hebben Sinterklaas uitgezwaaid deze week. De wintertijd komt er nu echt aan. Kortere dagen en langere avonden. Kerstmis en oud en nieuw staan al bijna voor de deur. Een heerlijke tijd dus voor de seriefan om tijdens deze lange avonden extra te kunnen genieten van de vele series die dit jaar zijn uitgekomen. Want je loopt als serie kijker altijd achter de feiten aan. Gelukkig gaan er vele series even met vakantie, maar er zijn er ook die in deze periode van start gaan. We hebben sommige series er voor je uitgepikt die dit weekend te zien zijn.

Vrijdag is de dag dat bij Netflix de meeste series van start gaan. Zo ook Dogs of Berlin en seizoen 3B van The Ranch. Prima dus om op zaterdag samen met de eerste aflevering van het dertiende seizoen van Flikken Maastricht te gaan kijken.

Want verder komt er niets nieuws uit op zaterdag. Zondag kun je wel bij NPO 3 een start maken met het eerste seizoen van Killing Eve. En bij Starz en Play More Series gaat op zondag het tweede seizoen van Counterpart van start.

De spionagethriller Counterpart volgt een man genaamd Howard Silk, een wiel van lage rang in een bureaucratische machine van een UN spionnenagentschap gestationeerd in Berlijn. Wanneer Howard er achter komt dat zijn organisatie een geheim bewaard hoe je naar een parallel universum kan reizen, wordt hij meegezogen in een schaduwwereld van intriges, gevaar en bedrog. De enige man die hij kan vertrouwen is 'Prime', zijn bijna identieke tegenhanger in deze parallelle wereld.

Video on youtube


Welke series ga jij inhalen in de winter?



* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

eentje
eentje 9 december 2018, 18:46
Hawaii five 0 seizoen 9 begint ook op Veronica vandaag
eentje
eentje 10 december 2018, 01:01
Was net5 excuus voor dit zondag foutje
Log in om een reactie achter te laten