Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 49

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

Deze Sinterklaasweek worden we getrakteerd op enkele interessante nieuwelingen in het land van de series. Hoewel je een documentaire reeks over de markante figuur van JP Van Rossem moeilijk een echte serie kan noemen. Die stempel is ook al niet direct nodig om de nieuwste telg in het Voice verhaal aan te kondigen. Na de kids zijn nu de seniors aan de beurt om hun zingende blindganger de wereld in te sturen.

De echte seriefanaat kijkt vooral uit naar het nieuwe seizoen van Six of het dertiende van Flikken Maastricht. De echte aanrader voor de komende dagen is echter Killing Eve dat voortaan je scherm onveilig zal maken op zondagavond. Veel kijkplezier.


4 december
20.35 – Van Rossem – Seizoen 1 (Vier)

6 december
20.35 – Six – Seizoen 2 (Fox)

7 december
20.35 – The Voice Senior – Seizoen 1 (VTM)
20.35 – Flikken Maastricht – Seizoen 13 (NPO 1)

8 december
21.00 – Empire (H) – Seizoen 3 (Fox)

9 december
20.20 – Killing Eve – Seizoen 1 (NPO 3)

10 december
20.25 – De Slimste Mens - Seizoen 12 (NPO 2)
21.35 – Lotgenoten – Seizoen 1 (VTM)Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03