Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 17 en 18 november, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 17 en 18 november, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Dit weekend komt Sinterklaas aan in Zaanstad. Hopelijk heeft hij naast cadeautjes en snoepgoed ook nog wat leuke series in het ruim van zijn stoomboot. Ondertussen hebben The CW en FOX het winterschema al bekend gemaakt, het wachten is op de andere drie; ABC, CBS en NBC. Maar het is nog geen winter dus we zullen het moeten met het huidige aanbod. Ook zeker niet slecht, dus inhalen geblazen dit weekend.

Het eerste seizoen van Vanity Fair (2018) start op vrijdag bij Eén, goede serie om mee te beginnen op zaterdagmorgen. Ook zijn er twee nieuwe Netflix-series die op zaterdag makkelijk te binge-watchen zijn; The Kominsky Method en Narcos: Mexico.

In Narcos: Mexico zien we de opkomst van het Guadalajara kartel, terwijl een Amerikaanse DEA agent er achter komt hoe gevaarlijk het kan zijn om een kartel in Mexico te volgen.

Video on youtube


En helaas is dat het wel voor dit weekend. Op zondag begint het 23ste seizoen van De Kotmadam op VTM en bij Showtime start het eerste seizoen van Escape at Dannemora.

Ga jij een nieuwe serie kijken dit weekend? Of ga je de achterstand die je wellicht hebt inhalen?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Tjuz
Tjuz 17 november 2018, 21:44
Queen America (met Catherine Zeta-Jones in de hoofdrol) komt morgen op Facebook Watch uit, en My Brilliant Friend gaat ook morgen in première bij HBO.
Log in om een reactie achter te laten