Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 27 en 28 oktober, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 27 en 28 oktober, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Bijna alle series voor het seizoen 2018-2019 zijn weer begonnen of in première gegaan. Sommige series van de grote vijf zenders (ABC, CBS, NBC, FOX en The CW) hebben er afleveringen bijgekregen. Nog niet veel series zijn zeker van een volgende seizoen, al heeft Netflix er wel al een paar vernieuwd.

Maar ondertussen is het toch maar weer lastig welke series je moet gaan volgen en welke niet. Van sommige (nieuwe) series zijn de meningen zo verdeeld dat het moeilijk is een keuze te maken. Gelukkig kunnen we altijd in het weekend de schade van de gemiste afleveringen inhalen. Vooral als je naar door de weeks naar nieuwe series hebt gekeken.

Op vrijdag is er bij Netflix de nieuwe serie The Chilling Adventures of Sabrina van start gegaan. Mocht je dus bij zijn met kijken is dit een goed idee om zaterdag te gaan kijken. Net als Castlevania, die kun je gaan bingen bij Netflix. Ook op vrijdag bij NBC het tweede seizoen an Midnight, Texas en het vierde seizoen van Channel Zero bij Syfy. Genoeg dus om zaterdag lekker voor thuis te blijven.

Zaterdag start het tweede seizoen van No Offence bij Videoland en bij NPO 1 start het eerste seizoen van Vanity Fair (2018). En dan zondag bij Showtime het zesde seizoen van Ray Donovan. Ray Donovan is een fixer voor de beroemden en rijken in Los Angeles. In het zesde seizoen zal Ray verhuizen naar New York.

Video on youtube


Welke serie ga jij dit weekend volgen?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Mdevreugd
Mdevreugd 27 oktober 2018, 15:40
En zondag begint The Little Drummer Girl op BBC1.
Log in om een reactie achter te laten