Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 27 en 28 oktober, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.

Bijna alle series voor het seizoen 2018-2019 zijn weer begonnen of in première gegaan. Sommige series van de grote vijf zenders (ABC, CBS, NBC, FOX en The CW) hebben er afleveringen bijgekregen. Nog niet veel series zijn zeker van een volgende seizoen, al heeft Netflix er wel al een paar vernieuwd.

Maar ondertussen is het toch maar weer lastig welke series je moet gaan volgen en welke niet. Van sommige (nieuwe) series zijn de meningen zo verdeeld dat het moeilijk is een keuze te maken. Gelukkig kunnen we altijd in het weekend de schade van de gemiste afleveringen inhalen. Vooral als je naar door de weeks naar nieuwe series hebt gekeken.

Op vrijdag is er bij Netflix de nieuwe serie The Chilling Adventures of Sabrina van start gegaan. Mocht je dus bij zijn met kijken is dit een goed idee om zaterdag te gaan kijken. Net als Castlevania, die kun je gaan bingen bij Netflix. Ook op vrijdag bij NBC het tweede seizoen an Midnight, Texas en het vierde seizoen van Channel Zero bij Syfy. Genoeg dus om zaterdag lekker voor thuis te blijven.

Zaterdag start het tweede seizoen van No Offence bij Videoland en bij NPO 1 start het eerste seizoen van Vanity Fair (2018). En dan zondag bij Showtime het zesde seizoen van Ray Donovan. Ray Donovan is een fixer voor de beroemden en rijken in Los Angeles. In het zesde seizoen zal Ray verhuizen naar New York.Welke serie ga jij dit weekend volgen?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Mdevreugd
27 okt 2018 15:40 -
En zondag begint The Little Drummer Girl op BBC1.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3