Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 6 en 7 oktober, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 6 en 7 oktober, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Het nieuwe televisieseizoen is alweer twee weken oud en inmiddels zijn er vele serie weer begonnen en zijn er ook series in première gegaan, met wisselend succes. Op de website kun je recensies vinden van eerste afleveringen van nieuwe series die onlangs zijn uitgekomen. Mocht je niet weten wat je wilt gaan kijken bieden die recensies misschien uitkomst.

Op vrijdag zijn er series van start gegaan zoals; The Man in the High Castle seizoen drie bij Amazon, de komedie Fresh off the Boat bij ABC en de Syfy horrorserie Van Helsing. Bij Netflix ging Elite in première en bij Hulu de serie Into The Dark. Genoeg dus om je zaterdag mee bezig te houden.

Vanaf zaterdag is bij Videoland seizoen één tot en met dertien van NCIS te zien. En bij FOX een herhaling van The Walking Dead en bij AMC een herhaling van Humans. Dus je kunt in het weekend nog even het achtste seizoen van The Walking Dead inhalen als je vanaf zondag (dinsdag bij FOXNL) het nieuwe seizoen wilt gaan volgen.

Dan zondag een hele waslijst aan startende series en twee animatieseries die in première gaan. Star Wars Resistance is daar één van. Dan start zoals gezegd het negende seizoen van The Walking Dead bij AMC, Madam Secretary bij CBS en het langverwachte elfde seizoen van Doctor Who start ook deze zondag.

In het elfde seizoen van Doctor Who zal een nieuwe Doctor haar opwachting maken. De tien afleveringen, met Jodie Whittaker als de Dertiende Doctor, zullen elk 50 minuten gaan duren in plaats van 45 minuten. Op 9 december zal de seizoen/seriefinale worden uitgezonden. En zoals gebruikelijk zal er op 25 december een kerstspecial volgen.

Video on youtube


Welke series ben jij al aan het volgen? Welke series staan nog op je te-kijken-lijst?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten