Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Startdatums series op de Vlaamse TV: Week 40

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.

We openen deze nieuwe televisieweek met de oerreeks van Flikken. Elke dag trakteert Eén ons op een aflevering van Flikken. Nederlandse kijkers die eens willen ontdekken waar de makers van Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam de mosterd haalden, krijgen hier een uitgelezen kans om de avonturen van de Gentse Flikken te volgen.

Verder wordt het wachten tot het weekend alvorens er nog noemenswaardige starters zijn. Ter voorbereiding van splinternieuwe seizoenen trakteren Fox en AMC je op zaterdag op een integraal seizoen van respectievelijk The Walking Dead (seizoen 8) en Humans (seizoen 2).

Op zondag en maandag worden dan alle registers opengetrokken met de integrale uitzending van het vijfde seizoen van Power (Play More), het derde seizoen van Quantico en The Strain (Q2), het negende seizoen van The Walking Dead (Fox) en tenslotte het derde seizoen van Humans op AMC.

2 oktober
16.50 – Flikken (H) – Seizoen 1 (Eén)

6 oktober
21.00 – The Walking Dead (H) – Seizoen 8 (Fox)
22.00 – Humans (H) – Seizoen 2 (AMC)

7 oktober
00.05 – Silent Witness – Seizoen 19 (NPO 1)
14.35 – Power – Seizoen 5 (Play More Series)
19.15 – Quantico – Seizoen 3 (Q 2)
23.15 – The Strain – Seizoen 3 (Q 2)

8 oktober
00.05 – Suits – Seizoen 5 (VTM)
20.35 – The Walking Dead – Seizoen 9 (Fox)
22.00 – Humans – Seizoen 3 (AMC)

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Vandaag, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Vandaag, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00