Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 29 en 30 september, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.

Het nieuwe televisie seizoen is losgebarsten en vele series zijn weer van start gegaan. Afgelopen week zijn er meer dan 40 series in première of van start gegaan. Ga er maar aan staan als je die allemaal wilt volgen.

Eigenlijk raar dat er zaterdag alleen 48 Hours Mystery seizoen 32 van start gaat en de Zweedse thriller Rig 45 is te zien is bij onze Zuiderburen op Canvas. Dus gelukkig kun je zaterdag de hele dag besteden aan het kijken naar de nieuwe of gestarte series.

Op vrijdag zijn er zeker negen series van start gegaan. Onder andere; MacGyver (2016), Blue Bloods en Hawaii Five-0 en één serie heeft een première gehad; The Cool Kids. Op zondag ook weer een aantal series die van start gingen zoals; NCIS: Los Angeles seizoen 10, Bob's Burgers seizoen 9 en The Simpsons seizoen 30. Maar ook een première deze zondag van God Friended Me bij CBS.

In God Friended Me wordt het leven van een atheïst op zijn kop gezet als God hem als vriend toevoegt op Facebook. Castleden zijn onder anderen Joe Morton, Brandon Michael Hall en Violett Beane.Met welke series ben jij begonnen afgelopen week?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00