Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 29 en 30 september, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 29 en 30 september, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Het nieuwe televisie seizoen is losgebarsten en vele series zijn weer van start gegaan. Afgelopen week zijn er meer dan 40 series in première of van start gegaan. Ga er maar aan staan als je die allemaal wilt volgen.

Eigenlijk raar dat er zaterdag alleen 48 Hours Mystery seizoen 32 van start gaat en de Zweedse thriller Rig 45 is te zien is bij onze Zuiderburen op Canvas. Dus gelukkig kun je zaterdag de hele dag besteden aan het kijken naar de nieuwe of gestarte series.

Op vrijdag zijn er zeker negen series van start gegaan. Onder andere; MacGyver (2016), Blue Bloods en Hawaii Five-0 en één serie heeft een première gehad; The Cool Kids. Op zondag ook weer een aantal series die van start gingen zoals; NCIS: Los Angeles seizoen 10, Bob's Burgers seizoen 9 en The Simpsons seizoen 30. Maar ook een première deze zondag van God Friended Me bij CBS.

In God Friended Me wordt het leven van een atheïst op zijn kop gezet als God hem als vriend toevoegt op Facebook. Castleden zijn onder anderen Joe Morton, Brandon Michael Hall en Violett Beane.

Video on youtube


Met welke series ben jij begonnen afgelopen week?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten