Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 22 en 23 september, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 22 en 23 september, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Vanaf aanstaande maandag gaat het seizoen 2018-2019 officieel van start. Heel veel series die in die week weer van start gaan, maar ook vele nieuwe series die in première gaan. Geen tijd dan meer om iets ‘ouds’ op te pakken. Maar dit weekend kun je nog even alles wat je nog wil afronden gaan zien. Want er komt niet heel veel uit. Twee nieuwe series bij Netflix op vrijdag en dat was het eigenlijk wel. We zetten het voor je op een rijtje.

Vrijdag starten twee nieuwe series bij Netflix; Maniac (2018) en The Good Cop. Prima dus om daar je zaterdag en zondag mee te vullen, als je niet nog even snel wat series moet inhalen. Op zaterdagavond twee serie die van start gaan bij de NPO. Het derde seizoen van Morden i Sandhamn en het tweede seizoen van Safe House.

Ook op zondag is het rustig, bij CBC start het tweede seizoen van Anne, die al op Netflix te streamen is. En ook op zondag de start van het tweede seizoen van 9-1-1 bij FOX met een dubbele aflevering.

In het tweede seizoen van 9-1-1 zien we Jennifer Love Hewitt, die Maddie speelt in de noodpost, terwijl een aardbeving van met een kracht van 8,2 in Los Angeles plaatsvindt. Hewitt vult de plek op van Connie Britton, die 9-1-1-operator Abby Clark speelde in het eerste seizoen. De hulpverleners moeten proberen om degenen die het meest kwetsbaar zijn te redden en tegelijkertijd de problemen in hun eigen leven oplossen. Naast Jennifer Love Hewitt spelen acteurs Ryan Guzman, Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi en Rockmond Dunbar ook in de serie.

Video on youtube


Ga jij de nieuwe series van Netflix kijken dit weekend? Of ga je nog het één en ander inhalen voor het nieuwe televisie seizoen van start gaat?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten