Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 22 en 23 september, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.

Vanaf aanstaande maandag gaat het seizoen 2018-2019 officieel van start. Heel veel series die in die week weer van start gaan, maar ook vele nieuwe series die in première gaan. Geen tijd dan meer om iets ‘ouds’ op te pakken. Maar dit weekend kun je nog even alles wat je nog wil afronden gaan zien. Want er komt niet heel veel uit. Twee nieuwe series bij Netflix op vrijdag en dat was het eigenlijk wel. We zetten het voor je op een rijtje.

Vrijdag starten twee nieuwe series bij Netflix; Maniac (2018) en The Good Cop. Prima dus om daar je zaterdag en zondag mee te vullen, als je niet nog even snel wat series moet inhalen. Op zaterdagavond twee serie die van start gaan bij de NPO. Het derde seizoen van Morden i Sandhamn en het tweede seizoen van Safe House.

Ook op zondag is het rustig, bij CBC start het tweede seizoen van Anne, die al op Netflix te streamen is. En ook op zondag de start van het tweede seizoen van 9-1-1 bij FOX met een dubbele aflevering.

In het tweede seizoen van 9-1-1 zien we Jennifer Love Hewitt, die Maddie speelt in de noodpost, terwijl een aardbeving van met een kracht van 8,2 in Los Angeles plaatsvindt. Hewitt vult de plek op van Connie Britton, die 9-1-1-operator Abby Clark speelde in het eerste seizoen. De hulpverleners moeten proberen om degenen die het meest kwetsbaar zijn te redden en tegelijkertijd de problemen in hun eigen leven oplossen. Naast Jennifer Love Hewitt spelen acteurs Ryan Guzman, Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi en Rockmond Dunbar ook in de serie.Ga jij de nieuwe series van Netflix kijken dit weekend? Of ga je nog het één en ander inhalen voor het nieuwe televisie seizoen van start gaat?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
1
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Gisteren, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Gisteren, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Gisteren, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Gisteren, 11:00
1