Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
KRO-NCRV komt in oktober met een Britse en Zweedse serie

KRO-NCRV komt in oktober met een Britse en Zweedse serie

NPO 2 en NPO 3 gaan in oktober twee series uitzenden; de Britse serie Vanity Fair en de Zweedse serie The Lawyer.
Op 20 oktober start KRO-NCRV op NPO 2 met het Britse kostuumdrama Vanity Fair, naar de klassieke roman van William Makepeace Thackeray uit 1846.

Becky Sharp is in Vanity Fair een meisje van lage komaf. Zij probeert zich omhoog te werken in de Britse society van de vroege negentiende eeuw. Becky heeft het niet naar haar zin bij Miss Pinkerton's, een instituut voor dames. Ze wordt tegen haar zin naar Hampshire gestuurd om als gouvernante te gaan werken, maar is vastbesloten om haar leven een andere wending te geven. Vanity Fair is een verhaal vol doortraptheid, misdaad, vermaak, bedrog, strijd en dans, waarin Becky zich een plek weet te bemachtigen aan het hof van koning George IV. Castleden zijn onder anderen Olivia Cooke, Suranne Jones, Johnny Flynn en Claudia Jessie.

Vanity Fair heeft zeven afleveringen van elk 55 minuten en zal om 20:15 uur van start gaan op zaterdag 20 oktober.

Video on youtube


Ook op 20 oktober, maar dan op NPO 3, start de Zweedse juridische thrillerserie The Lawyer.

De jonge, veelbelovende strafpleiter Frank Nordling en zijn zus Sara waren er als kind getuige van hoe hun ouders door een autobom om het leven kwamen. Frank gaat in The Lawyer vol wraakgevoelens op zoek naar gerechtigheid, maar hij raakt verstrikt in een levensgevaarlijk spel waarin het kleinste foutje fataal kan zijn.

The Lawyer heeft tien afleveringen van elk 45 minuten, maar de KRO-NCRV heeft er vijf dubbele afleveringen van gemaakt van elk 90 minuten. Vanaf zaterdag 20 oktober vanaf 20.30 op NPO 3. Lees hier de twee recensies van het eerste seizoen van The Lawyer.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

renzoroy
renzoroy 9 september 2018, 12:27
er mist een woordje in de titel van het artikel geloof ik.... ;)
Mandy1966
Mandy1966 9 september 2018, 16:33
Bedankt, het is inmiddels gewijzigd.
Log in om een reactie achter te laten