Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

KRO-NCRV komt in oktober met een Britse en Zweedse serie

NPO 2 en NPO 3 gaan in oktober twee series uitzenden; de Britse serie Vanity Fair en de Zweedse serie The Lawyer.

Op 20 oktober start KRO-NCRV op NPO 2 met het Britse kostuumdrama Vanity Fair, naar de klassieke roman van William Makepeace Thackeray uit 1846.

Becky Sharp is in Vanity Fair een meisje van lage komaf. Zij probeert zich omhoog te werken in de Britse society van de vroege negentiende eeuw. Becky heeft het niet naar haar zin bij Miss Pinkerton's, een instituut voor dames. Ze wordt tegen haar zin naar Hampshire gestuurd om als gouvernante te gaan werken, maar is vastbesloten om haar leven een andere wending te geven. Vanity Fair is een verhaal vol doortraptheid, misdaad, vermaak, bedrog, strijd en dans, waarin Becky zich een plek weet te bemachtigen aan het hof van koning George IV. Castleden zijn onder anderen Olivia Cooke, Suranne Jones, Johnny Flynn en Claudia Jessie.

Vanity Fair heeft zeven afleveringen van elk 55 minuten en zal om 20:15 uur van start gaan op zaterdag 20 oktober.Ook op 20 oktober, maar dan op NPO 3, start de Zweedse juridische thrillerserie The Lawyer.

De jonge, veelbelovende strafpleiter Frank Nordling en zijn zus Sara waren er als kind getuige van hoe hun ouders door een autobom om het leven kwamen. Frank gaat in The Lawyer vol wraakgevoelens op zoek naar gerechtigheid, maar hij raakt verstrikt in een levensgevaarlijk spel waarin het kleinste foutje fataal kan zijn.

The Lawyer heeft tien afleveringen van elk 45 minuten, maar de KRO-NCRV heeft er vijf dubbele afleveringen van gemaakt van elk 90 minuten. Vanaf zaterdag 20 oktober vanaf 20.30 op NPO 3. Lees hier de twee recensies van het eerste seizoen van The Lawyer.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
09 sep 2018 12:27 -
er mist een woordje in de titel van het artikel geloof ik.... ;)
Reageer
avatar_Roeman
09 sep 2018 16:33
Bedankt, het is inmiddels gewijzigd.
Reageer

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00