Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 8 en 9 september, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.

Het eerste weekend na de vakanties begint voor de seriefan waarschijnlijk te rustig, maar nog even en we komen tijd te kort. Voor nu hebben we nog even tijd om rustig alles te kunnen bingen en-of volgen. Wel een aantal nieuwe series dit weekend en een serie die afscheid gaat nemen; vanaf zondag nog tien afleveringen en dan hebben we weer een serie minder te volgen.

We beginnen met vrijdag dan zijn er bij Netflix drie series van start gegaan, Marvel's Iron Fist, Cable Girls en Atypical. Ideaal dus om dit weekend eens lekker te gaan bekijken. Van Flikken Rotterdam is op vrijdag het derde seizoen van start gegaan bij NPO 1 en op Eén is het derde seizoen van Versailles te zien.

Deze zaterdag gaat het negentiende seizoen van Ik Vertrek bij AVROTROS van start. Maar op zondag een hele waslijst van startende, terugkerende en laatste seizoenen. Bij TNT het laatste vijfde seizoen van The Last Ship. Bij Showtime start het negende seizoen van Shameless (US) en het derde seizoen van Supergirl start op Zes. Bij HBO het tweede seizoen van The Deuce op zaterdag.

The Deuce volgt de legalisering en de groei van de porno-industrie in New York vanaf begin jaren '70 tot aan het midden van de jaren '80 en verkent de ruige wereld van centraal Manhattan. James Franco speelt de rollen van twee tweelingbroers die een rol speelden in de wereld van Times Square en die werden gebruikt door de maffia in de gewelddadige en lucratieve seksindustrie.En op zondag gaat You bij Lifetime, Kidding bij Showtime en Rel bij FOX in première.

Op welke serie verheug jij je dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00