Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 8 en 9 september, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 8 en 9 september, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
Het eerste weekend na de vakanties begint voor de seriefan waarschijnlijk te rustig, maar nog even en we komen tijd te kort. Voor nu hebben we nog even tijd om rustig alles te kunnen bingen en-of volgen. Wel een aantal nieuwe series dit weekend en een serie die afscheid gaat nemen; vanaf zondag nog tien afleveringen en dan hebben we weer een serie minder te volgen.

We beginnen met vrijdag dan zijn er bij Netflix drie series van start gegaan, Marvel's Iron Fist, Cable Girls en Atypical. Ideaal dus om dit weekend eens lekker te gaan bekijken. Van Flikken Rotterdam is op vrijdag het derde seizoen van start gegaan bij NPO 1 en op Eén is het derde seizoen van Versailles te zien.

Deze zaterdag gaat het negentiende seizoen van Ik Vertrek bij AVROTROS van start. Maar op zondag een hele waslijst van startende, terugkerende en laatste seizoenen. Bij TNT het laatste vijfde seizoen van The Last Ship. Bij Showtime start het negende seizoen van Shameless (US) en het derde seizoen van Supergirl start op Zes. Bij HBO het tweede seizoen van The Deuce op zaterdag.

The Deuce volgt de legalisering en de groei van de porno-industrie in New York vanaf begin jaren '70 tot aan het midden van de jaren '80 en verkent de ruige wereld van centraal Manhattan. James Franco speelt de rollen van twee tweelingbroers die een rol speelden in de wereld van Times Square en die werden gebruikt door de maffia in de gewelddadige en lucratieve seksindustrie.

Video on youtube


En op zondag gaat You bij Lifetime, Kidding bij Showtime en Rel bij FOX in première.

Op welke serie verheug jij je dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten