Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 1 en 2 september, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 1 en 2 september, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan kijken.
Eindelijk de schoolvakanties zijn voorbij en dat luidt de start in van het nieuwe televisieseizoen 2018-2019. Halverwege deze maand zullen er vele oude bekende series terugkeren maar ook vele nieuwe series zullen in première gaan. Maar eerst krijgen we nog het redelijk rustige begin van september. We hebben een aantal series er tussen uitgepikt die je dit weekend kan kijken.

Op vrijdag gaat bij Netflix het tweede seizoen van Ozark van start en bij Amazon kun je gaan kijken naar de nieuwe serie Tom Clancy's Jack Ryan.

Netflix start op zaterdag goed met een aantal series, waaronder het derde seizoen van Outlander. Ziggo gaat van start met seizoen 4B van Vikings en het tweede seizoen van Prey is te zien bij NPO 2. Dat is alvast een goed begin voor de zaterdag.

Zondag 2 september is het start signaal voor het vierde seizoen van Familie Kruys, de Nederlandse komedieserie van en met Linda de Mol. De serie over de hechte band tussen Bette (De Mol) en haar homoseksuele broer Kirk (Rop Verheijen) en alle perikelen die zij samen met de rest van hun kleurrijke familie meemaken zal vanaf 21.30 bij RTL 4 te zien zijn en ook Videoland gaat de serie uitzenden.

Video on youtube


Welke serie ga jij kijken dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten