Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 25 en 26 augustus, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan kijken.

Nog even en het is gedaan met de zomervakantie, maar hopelijk nog niet met de zomer. Het laatste weekend van augustus heeft niet echt veel in petto voor de serieliefhebber. Een seriefinale, een nieuwe Nederlandse serie en dat is het wel zo’n beetje. Maar gelukkig: september komt er aan en dan starten weer heleboel oude en nieuwe series. Nog even geduld s.v.p.

Vrijdag is de dag dat er op Netflix vaak wel een serie van start gaat. Ook deze vrijdag zijn er twee series gestart bij de streamingdienst. Dat is GHOUL de Indiase horrorserie en The Innocents de Britse bovennatuurlijke dramaserie. Ook zijn de twee seizoenen van Good Behavior vanaf vrijdag te zien bij Videoland. Ideaal dus om je zaterdag mee te vullen.

Op zaterdag start bij FOX een herhaling van het eerste seizoen van The Walking Dead, om op zondag het tweede seizoen te gaan herhalen. Van de HBO-serie Sharp Objects wordt zondag de seriefinale uitgezonden. Maar ook op zondag de nieuwe Britse zesdelige thrillerserie Bodyguard en de eerste aflevering van de nieuwe Nederlandse dramaserie Ik Weet Wie Je Bent.

De nieuwe serie met onder andere Daan Schuurmans Ariane Schluter, Sophie van Winden, Gaite Jansen, Alex Hendrickx, Jaap Spijkers, Ali Ben Horsting en Melody Klaver, is een remake van de Spaanse serie Sé Quién Eres (I Know Who You Are). Lees hier meer over de serie.


Op welke (nieuwe) serie verheug je op in september?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Freeform heeft de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) gecanceld, er komt geen vierde seizoen.
Vandaag, 10:00
2
Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00