Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 25 en 26 augustus, op televisie*?

Wat is er te zien dit weekend, 25 en 26 augustus, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan kijken.
Nog even en het is gedaan met de zomervakantie, maar hopelijk nog niet met de zomer. Het laatste weekend van augustus heeft niet echt veel in petto voor de serieliefhebber. Een seriefinale, een nieuwe Nederlandse serie en dat is het wel zo’n beetje. Maar gelukkig: september komt er aan en dan starten weer heleboel oude en nieuwe series. Nog even geduld s.v.p.

Vrijdag is de dag dat er op Netflix vaak wel een serie van start gaat. Ook deze vrijdag zijn er twee series gestart bij de streamingdienst. Dat is GHOUL de Indiase horrorserie en The Innocents de Britse bovennatuurlijke dramaserie. Ook zijn de twee seizoenen van Good Behavior vanaf vrijdag te zien bij Videoland. Ideaal dus om je zaterdag mee te vullen.

Op zaterdag start bij FOX een herhaling van het eerste seizoen van The Walking Dead, om op zondag het tweede seizoen te gaan herhalen. Van de HBO-serie Sharp Objects wordt zondag de seriefinale uitgezonden. Maar ook op zondag de nieuwe Britse zesdelige thrillerserie Bodyguard en de eerste aflevering van de nieuwe Nederlandse dramaserie Ik Weet Wie Je Bent.

De nieuwe serie met onder andere Daan Schuurmans Ariane Schluter, Sophie van Winden, Gaite Jansen, Alex Hendrickx, Jaap Spijkers, Ali Ben Horsting en Melody Klaver, is een remake van de Spaanse serie Sé Quién Eres (I Know Who You Are). Lees hier meer over de serie.
Video on youtube


Op welke (nieuwe) serie verheug je op in september?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten