Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 18 en 19 augustus, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 18 en 19 augustus, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt zien.
Dit weekend zijn er veertien festivals in Nederland. Genoeg te doen dus, maar de echte seriefan kijkt liever naar een goede serie, toch? MijnSerie heeft op een rij gezet welke series je dit weekend zou kunnen gaan kijken als je besluit om niet naar een festival te gaan.

Op vrijdag 17 augustus is bij Netflix het zesde seizoen van Spirit: Riding Free van start gegaan en ook het eerste seizoen van de animatieserie Disenchantment. Prima dus om zaterdag mee te beginnen.

Op zaterdag ging bij FOX een herhaling van Chance van start en bij onze Zuiderburen op Canvas kun je een start maken met het eerste seizoen van Innocent (2018). Maar ook op zaterdag bij NPO Start Plus het derde seizoen van Morden i Sandhamn.

De zomer begint met een groots feest op het idyllische eiland Sandhamn, waar nieuwkomers Carsten en Celia Larsson hun luxe-resort willen voorstellen. Dit project zorgt voor heel wat controverse onder de bewoners, en het feest eindigt catastrofaal. Vier nieuwe misdaadverhalen (The Price of Power, In the Name of Truth, In the Wrong Company, In Sickness and in Health) met politie-inspecteur Thomas Andreasson en knappe juriste Nora staan vanaf zaterdag 18 augustus klaar op NPO Start Plus.

Video on youtube


En dan op zondag de laatste afleveringen van The Affair en Unforgotten, daarna kun je het respectievelijk vierde en derde seizoen gaan bingen. Ook op zondag bij Seven Network het zesde seizoen van A Place To Call Home en het tweede seizoen van The Team bij DR1.

Ben jij dit weekend thuis te vinden of op een festivalterrein?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten