Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 11 en 12 augustus, op televisie?

Wat is er te zien dit weekend, 11 en 12 augustus, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt zien.
Vanaf dit weekend kun je weer elke zondag met bord op schoot naar Eredivisie voetbal kijken. De eerste wedstrijden van seizoen 2018/2019 gaan deze week weer van start. Op vrijdagavond start het nieuwe programma Veronica Inside. Maar dat ene uurtje Studio Sport voetbal en VI zal de seriefan niet echt in de weg zitten. Ook dit weekend is er weer het één en ander te zien en MijnSerie heeft het voor je op een rijtje gezet.

Bij Netflix zijn er vrijdag wat series gestart die je vanaf zaterdagmorgen kunt gaan bingen. All About The Washingtons is daar één van. Maar het zeer controversiële Insatiable is er ook één. En het uitgestelde derde seizoen van Chesapeake Shores is op 10 augustus bij Netflix van start gegaan. Bij Amazon kun je vanaf vrijdag het eerste seizoen van Ordeal by Innocence volgen. Op NPO 1 ging vrijdagavond het negentiende seizoen van Silent Witness van start. Genoeg dus om de zaterdag mee door te komen.

Op zaterdag start op NPO 1 het tweede seizoen van Delicious en op OCN kun je het tweede seizoen gaan volgen van Voice (2017). Maar op zondag zullen de seriefans zitten te wachten op de start van het tweede deel van het vierde seizoen van Fear The Walking Dead. Het seizoen waarvan velen zeggen dat het beter is dan ooit.

Geen kalmte voor de storm is de subtitel van de tweede helft, dus er staat de karakters en de fans wat te wachten. Fear The Walking Dead wordt uitgezonden door AMC, die zender is ook te zien bij onder andere KPN en Ziggo.



Op zondag start bij HBO het vierde seizoen van Ballers en het derde seizoen van Insecure. Bij Epix kun je op zondag een begin maken met het tweede seizoen van Get Shorty. Bij BBC First start op zondag het eerste seizoen Picnic at Hanging Rock.

Ga jij voor voetbal of ga je voor series dit weekend?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten