Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Wat is er te zien dit weekend, 28 en 29 juli, op televisie?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt zien.

Dit weekend is de uittocht naar het Zuiden (Zwarte Zaterdag) van start gegaan. Maar met de temperaturen die nu in Nederland zijn hoef je niet ver weg om te genieten van zon, zee en strand. Het is ook het laatste weekend van de Tour de France, dus we zijn daarna even verlost van grote sportevenementen. De televisie is weer voor de seriefan, de sportfans moeten nog even twee weken wachten tot Eredivisie voetbal weer van start zal gaan. Nu eerst dit weekend.

Op Netflix zijn op vrijdag het zesde seizoen van Orange Is the New Black gestart en het tweede seizoen van Roman Empire: Reign of Blood. Beide prima geschikt om dit weekend te gaan kijken. Samen met het derde seizoen van El Chapo vult dat je weekend goed.

Maar deze zaterdag is het Gele Zaterdag bij FOX, vanaf 09.30 tot 19.15 kun je gaan kijken naar het 29ste seizoen van The Simpsons. De serie draait om de familie Simpson bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Seizoen 30 zal op 30 september van start gaan.Ook op zaterdag een herhaling van het eerste seizoen van Gangland Undercover bij FOX. Op zondag start bij HBO het vierde seizoen van Sr. Avila.

Sta jij zaterdag in de file of zit je op de bank?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00