Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 14 en 15 juli, op televisie*?

Wat is er te zien dit weekend, 14 en 15 juli, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
Dit weekend is het laatste weekend dat Koning Voetbal regeert op de televisie. ’s Middags er is dan nog wel wielrennen en tennis, maar ’s avonds is de weg weer vrij voor de seriefan om series te kijken, zonder gestoord te worden door de voetballiefhebber die zegt: “Zet je de televisie even om, de wedstrijd begint zo.”

Op vrijdag zijn bij Netflix het zesde seizoen van Suits en het zevende seizoen van Archer van start gegaan. Bij Videoland is vanaf vrijdag de serie Law & Order: True Crime te zien. Het eerste seizoen van deze serie vertelt het waargebeurde verhaal van de Menendez broers. Heerlijk om op zaterdag mee te beginnen. Ook heerlijk op zaterdag het eerste seizoen van Delicious op NPO 1.

De Britse dramaserie van Sky1 Delicious volgt Gina (Dawn French) die was getrouwd met Leo Vincent (Iain Glen), een succesvol ondernemer, eigenaar en chef-kok van een hotel in Cornwall. Leo heeft veel van zijn succes te danken aan Gina's uitzonderlijke kookkunsten. Sinds hij haar heeft verlaten voor de glamoureuze Sam (Emilia Fox), blijft zijn bedrijf toch gedijen. Wanneer Sam vermoedt dat Leo een verhouding heeft, neemt ze Gina in vertrouwen, ervan overtuigd dat zij de tekens daarvan wel zal herkennen.

Video on youtube


Op zondag is bij de streaminggigant Netflix het tweede seizoen van het komische praatprogramma The Joel McHale Show with Joel McHale. En ook zal het tweede seizoen van de Zweedse dramedy Bonus Family (Bonusfamiljen) te streamen zijn.

Voor welke serie laat jij dit weekend de WK-finale voetbal schieten?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten