Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 16 en 17 juni op televisie*?

Wat is er te zien dit weekend, 16 en 17 juni op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favorieten zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
Soms is het gewoon te warm, te koud of te nat om naar buiten te gaan in het weekend. Dan is het altijd handig als je weet welke serie(s) er gaan beginnen in het weekend. Dus zoek je een goed excuus om binnen te blijven kijk dan of je één van de volgende series daarvoor kunt gebruiken.

Ben je een echte binge-watcher? Dan zou je op zaterdagmorgen al kunnen beginnen met Goliath van Amazon. Het tweede seizoen is vanaf 15 juni volledig op Amazon te streamen. Ook op vrijdag ging het derde seizoen van The Ranch van start bij Netflix. Ook kun je vanaf zaterdag het gehele eerste seizoen gaan zien van Life Sentence. The CW heeft op vrijdag de allerlaatste aflevering uitgezonden.

Op zondag 17 juni gaat het vierde seizoen van de dramaserie The Affair van start. Dit seizoen werd al in januari 2017 aangekondigd en nu anderhalf jaar later is het dan zover. De serie volgt Noah Solloway (Dominic West) en Alison Bailey (Ruth Wilson) en de emotionele impact van hun buitenechtelijke relatie. The Affair won in 2015 twee Golden Globes en in 2016 één Golden Globe. Lees hier wat onze recensenten vonden van de eerste drie seizoenen van The Affair.

Video on youtube


Ook op zondag gaat op NPO 2 het derde en laatste seizoen van start van de Deense serie Dicte. Op NBC begint het laatste en derde seizoen van Shades of Blue met onder andere Jennifer Lopez in de hoofdrol.

Welke serie ga je dit weekend zien?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten