Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Wat is er te zien dit weekend, 9/10 juni, op televisie*?

Wat is er te zien dit weekend, 9/10 juni, op televisie*?

Mocht je niets gepland hebben dit weekend, dan kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend zou kunnen gaan kijken.
Soms is het gewoon te warm, te koud of te nat om naar buiten te gaan in het weekend. Dan is het altijd handig als je weet welke series er gaan beginnen in het weekend. Dus zoek je een goed excuus om binnen te blijven, kijk dan of je één van de volgende series als excuus kan gebruiken.

Voor de Disneyliefhebbers gaat op 9 juni het eerste seizoen van de animatieserie, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm, Big Hero 6: The Series weer verder bij Disney Channel. De serie gaat verder met de avonturen van het 14-jarige genie Hiro en zijn robot Baymax. Op 20 november 2017 zijn de eerste twee afleveringen al uitgezonden.

Ook op 9 juni kun je bij het Vlaamse Zes beginnen met het eerste seizoen van de Crime Scene Investigation spin-off CSI: Cyber. Ook kun je die avond bij Eén het vierde seizoen gaan zien van de Britse detectiveserie Death in Paradise.

Zondag 10 juni start het vierde seizoen van Poldark bij BBC One. Poldark is een romantische kostuumdrama over de 18e-eeuwse soldaat Ross Poldark gespeeld door Aidan Turner, die na het vechten in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog terugkeert naar zijn woonplaats Nampara in Cornwall, Engeland.

Video on youtube


Ook op zondag gaat het tweede seizoen van de TNT dramedy Claws van start. De serie volgt de opkomst van vijf gevarieerde en verraderlijke schoonheidsspecialisten die werken bij the Nail Artisan van Manatee County salon in Zuid-Florida, waar er veel meer aan de hand is dan zijde wraps en pedicures.

Bij het Vlaamse Q2 kun je op zondag The Assassination of Gianni Versace zien, dat is het tweede seizoen van de anthologieserie American Crime Story.

Mocht je een kijker zijn die pas aan een serie begint als alle afleveringen zijn afgelopen dan kun je na zaterdag beginnen aan het eerste seizoen van The Crossing van ABC, te zien bij Amazon. Of na zondag beginnen aan het derde seizoen van Billions, dat ook te zien is bij Ziggo, en het tweede seizoen van Legion ,dat binnenkort van start gaat bij FOX.

Bij welke serie maak je popcorn en drink jij dit weekend cola en bij welke serie zou je een kop thee met een pak Bastogne koeken nuttigen?


* P.S. En televisie is uiteraard een ruim begrip, je kunt ook op je PC, laptop, telefoon of tablet kijken, zelfs een beamer zal geen probleem zijn.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten