Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Ballers en Insecure binnenkort bij Ziggo

Ballers en Insecure binnenkort bij Ziggo

Dankzij de afspraken die Ziggo heeft gemaakt met HBO zijn diverse series in Nederland een dag na de première in de Verenigde Staten hier al te zien.
Ballers is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première in 2015. Ballers speelt zich af in en rond een groep van voetballers en hun familie, vrienden, en handlers. Het vierde seizoen start op 12 augustus bij HBO en is een dag later al te zien bij Ziggo. De hoofdrol in Ballers is voor Dwayne 'The Rock' Johnson. Hij speelt een financieel manager (en voormalig topatleet) die samen met zijn zakenpartner (Rob Corddry) zijn cliënten - losbandige football-spelers - tevreden probeert te houden.

Video on youtube


Insecure is een Amerikaanse komedieserie van HBO. De serie ging in première in 2016. Insecure gaat over de vriendschap tussen twee jonge zwarte vrouwen, die telkens in ongemakkelijke situaties terecht komen. De hoofdrollen in de serie zijn voor Issa Rae en Yvonne Orji. Insecure is gebaseerd op de succesvolle webserie Awkward Black Girl, die begin 2011 werd bedacht door Rae zelf. Het derde seizoen start op 12 augustus bij HBO en is vanaf 13 augustus bij Ziggo te zien.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

eentje
eentje 20 mei 2018, 12:54
Ballers is wel vermakelijk vind ik. Heerlijke opvulling serie met de afleveringen van ongeveer 30 minuten.
Log in om een reactie achter te laten